header

Foto over: Wikipedia.orghost pixabay

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

det hvite raseriet

Printscreen vg.

Dette var overskriften på VGs ekstrablekke VG-helg lørdag 18.mars 2017. Har tatt vare på den fordi mange personer og politiske partier er omtalt, også Donald Trumps valgseier er nevnt, den var visst en seier for alle høyreekstremister. Vil minne om at i mars 2017 hadde de venstreekstreme ikke kommet helt til hektene igjen, de måtte ha hjelp av krisepsykiatrien etter Hillarys nederlag.

"I ett år har vi møtt nasjonalister, høyreekstreme og nazister i europeiske land. Hvorfor er de så besatte?" skriver VG.

Ja, det kan dere lure på VG, dere er nok for stupid til å forstå det. Men for å holde oss til Norge, synes dere det er greit at vi har en statsminister som vil ha shariaråd og at vårt land blir avhendet bit for bit, har gitt bort råderetten over kraftforsyningen (acer) og sluttet seg til FNs migrasjonsavtale?

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Vi kan se at afrikanere og andre som ikke har rett til flyktningstatus blir generøst behandlet med gratis hus og det øvrige man trenger for å overleve, dette koster skjorta, det vil vi nok få merke mer til etter hvert. Kan ikke tenke meg noe mer ekstremt enn å la muslimene overta vårt fedreland. Muslimer vil overta vårt land, men trenger ikke å gjøre noe, de kan bare lene seg tilbake og se på at våre landssvikere ordner dette.

Per i dag finnes det ikke et eneste stortingsparti å stemme på.

saetherOlav Sæther
Kristiansund, 30.5.2019

 

 

 

 

 

Bidra med opplysningsarbeid sammen med FMI. Medlem eller ikke, vi nordmenn må nå stå sammen og gjennomføre objektive informasjonskampanjer overfor den delen av befolkningen som fortsatt tror på hva våre «folkevalgte» og statspropagandaen formidler. Bestill faktabaserte flyveblader allerede i dag!

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Klistremerker i Bergen
Mandag 18. november 2019


Aktivisme på Fagernes
Lørdag 21. september 2019


FMI informerte i Sør-Trøndelag
Tirsdag 17. september 2019


FMI på Oppdal
Mandag 16. september 2019


Opplysning i Ålesund
Tirsdag 10. september 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 269 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015