header

Foto over: Wikipedia.orgsolsnu

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

Åpent brev til Anine Kierulf, Norges institusjon for menneskerettigheter.

nifm

Printscreen Norges institusjon for menneskerettigheter.

Jeg har tidligere hørt deg uttale deg kritisk til det å hindre enkelte interesser og grupper i å kunne delta i den offentlige debatt ved møter, demonstrasjoner og stands. Nå ser jeg at Arendalsukas råd har vedtatt å stenge ute organisasjonen Folkebevegelsen mot innvandring, FMI, fra å stille opp med budskap og informasjon der. Det blir hevdet at FMI har et «voldsrettet budskap». Jeg kan forsikre om at FMI aldri har hatt et voldsrettet budskap, men vi har vært møtt med voldsaksjoner når vi har hatt våre lovlige møter, da i særdeleshet med tilreisende busslaster av blitzgjenger.

Disse voldsaksjonene har aldri politikere eller lokale eller sentrale myndigheter kritisert, disse voldsgjengene har vel heller blitt mottatt med velvilje av de politiske miljøene, ja, også politiet har vært svært så passive når det gjelder å stoppe slike voldsaksjoner. Her kan jeg vise til FMI sitt møte på Hotell Central i Arendal i 1989. Også passivt politi ved møte på Youngstorget senere. Boken om Myrdalsakene kan fås tilsendt gratis til dere fra meg. Det er skremmende lesning om forholdene i et land som utpekes som verdensmester i demokrati og menneskerettigheter. Domstolene kan vi heller ikke som politisk organisasjon ha tillit til. Minner om at FMI ble tatt opptakten til, og stiftet, for størsteparten sitt vedkommende av krigsveteraner og krigsseilere fra 2. verdenskrig. Slike har vært i styret gjennom alle år fram til 2017. Jan Høeg, nå over 96 år, ble utnevnt til æresmedlem samme år.

At FMI ikke har hatt et voldsrettet budskap kan leses i våre vedtekter. Selv meldte jeg meg inn i organisasjonen da den ble stiftet i Haugesund den 4. okt. 1987. Jeg var enfoldig nok den gangen, og 43 år, og trodde at Norge var et demokratisk samfunn. Nett den oppfattelsen av Norge fikk da en brå slutt med all hetsen vi ble utsatt for fra første dag, ja, også fra landets dronning. Så fulgte truslene fra blitz og andre grupper om at FMI-folk skulle hakkes til medister, var ett slagord som ble slått opp i byer over hele landet. Og «ingen nazister i våre gater». Var krigsseilere og krigsveteraner og vi vanlige nordmenn nazister?

Jeg kan nevne at da FMI skulle ha møte i Fevik, og stands på Kanalplassen i Arendal i 1997, ble vi først nektet av formannskapet i Arendal. I den anledningen uttalte Jussprofessor Eivind Smith at Arendal ikke kunne stå over loven ved å nekte FMI stand.

Ved en anledning, da vi skulle ha årsmøte på Furuly pensjonat i Fevik ble det noen dager før møtet var tillyst kastet en flaske med etsende stoff inn på et kostbart teppe i salongen på Fredly. Teppet ble ødelagt og selvfølgelig ingen tatt for ugjerningen.

Jeg kan ikke gå i detalj med alt vi har blitt utsatt for, både fra myndigheter, politi, media og fra store deler av samfunnseliten, men boken om Myrdalsakene som ble skrevet av H.r.advokat Erik Gjems-Onstad forteller ganske mye om det som har skjedd både av i-scenesatte komplott, muldvarpaksjoner, hets både fra media, voldsgjenger for å nevne noe.

Som aktiv i FMI gjennom mange år opplevde jeg både telefonsjikane, drapstrusler, hets fra politikere, og da min gamle mor, som da var over 90 år, tok telefonen da jeg var bortreist, ble det en sterk smell i den andre enden av linjen etterfulgt av uhyggelig og rå latter. Jeg fikk også anonyme brev der det stod skrevet med håndskrift: «Norvald Aasen er rasist og nazist.» Dette brevet er også tatt vare på.

Da vi ikke lenger har jurister som vi kan ha tiltro til, slik som da Erik Gjems-Onstad levde og var aktiv, ønsker jeg å gjøre din organisasjon kjent med våre erfaringer som politisk opposisjonell gruppe.

Med hilsen

aasenNorvald Aasen
Askvoll, 31.5.2019

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme på Fagernes
Lørdag 21. september 2019


FMI informerte i Sør-Trøndelag
Tirsdag 17. september 2019


FMI på Oppdal
Mandag 16. september 2019


Opplysning i Ålesund
Tirsdag 10. september 2019


Aktivitet i Råde kommune
Søndag 25. august 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 236 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015