header

Foto over: Wikipedia.orgsolsnu

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

invasjon middelhavet

Her kommer nye næringslivsreisende. Siv og Erna, øk NAV-budsjettene!

EU, og dermed Norge inngikk en avtale om å stimulere og oppfordre til økt folkevandring fra Afrika til Europa, kun Ungarn undertegnet ikke. Avtalen kan sees som forløperen til GCM. 3. mai 2018 ble avtalen Marrakesch Political Declaration undertegnet for aktivt å oppfordre til kulturfremmed innvandring fra Afrika.

Bildet viser en gummibåt med 100 unge svarte afrikanere ombord. Båten benytter en 2-takts 40 hestekrefter Yamaha motor som bruker ca. 20 liter bensin i timen. Med 100 mennesker ombord kan den tilbakelegge ca. sju km i timen. Fra Libya til Sicilia i Italia er distansen 500 km. Reisen tar altså 62 timer å gjennomføre med bra vær. I løpet av disse 62 timene bruker motoren 1240 liter bensin som veier nesten ett tonn. Som bildet viser kan det umulig være lagret ett tonn drivstoff i fartøyet. I Middelhavet trenger ett menneske minst tre liter vann i døgnet, som tilsvarer 775 liter. Det er vanskelig å få øye på vannreservoarene og maten som er nødvendig for en slik overfart. Denne reisen er på forhånd både fysisk, teknisk og menneskelig umulig.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Det har i utgangspunktet heller aldri vært målet for de kulturfremmede å seile til Sicilia. Det tror bare dumme journalister i systemmedia og naive godmennesker. Båten skal bare putre 40 km ut til internasjonalt farvann hvor skip fra forskjellige kriminelle NGOs venter, og «redder» de med påfølgende tårevåte reportasjer om nok en vellykket «redningsaksjon». Nå må det bli totalt slutt på disse kriminelle handlingene som «Refugees Welcome-idiotene» gjennomfører. Salvini i Italia er et utmerket eksempel for hvordan man effektivt kan stoppe denne formen for kriminalitet. Nekte de kynisk kriminelle adgang til Italias havner, og hvis de legger til land, beslaglegg skipene og sende mannskapet i fengsel. Slik fungerer en rettsstat og slik stoppes aktiv menneskeimport. Eksempler på disse aktivt kriminelle NGOs var frem til 2017/2018 Leger uten Grenser og Redd Barna og frem til nå er det andre dubiose grupperinger som blir finansiert av ukjente kapitalkrefter. Soros sine mangfold av NGO-stiftelser blir utpekt som bakmenn for driften av menneskesmuglerne. Selv den norske regjeringen bedrev denne lysskye kriminelle virksomheten representert ved skipene Siem Prior og Northsea Commander. Hvor mange folkerettsstridige menneskeimporter Norge står bak har vi ikke funnet noen nøyaktig tall over. Den som fortsatt tror at en aktiv folkeutveksling i Europa ikke finner sted er en realitesfornekter.

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen mot innvandring, FMI

Bidra med opplysningsarbeid sammen med FMI. Medlem eller ikke, vi nordmenn må nå stå sammen og gjennomføre objektive informasjonskampanjer overfor den delen av befolkningen som fortsatt tror på hva våre «folkevalgte» og statspropagandaen formidler. Bestill faktabaserte flyveblader allerede i dag!

Hjelp FMI økonomisk: Vi har ressurser, kunnskap og mot, men ikke økonomi til å ekspandere for å gjennomføre planlagte opplysningskampanjer. Vi vil uansett fortsette kampen innenfor våre rammer og fortsette å formidle det de herskende i regjering, storting og systemmedia ikke vil at dere skal ha kunnskap om: Mot til sannhet! Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme på Fagernes
Lørdag 21. september 2019


FMI informerte i Sør-Trøndelag
Tirsdag 17. september 2019


FMI på Oppdal
Mandag 16. september 2019


Opplysning i Ålesund
Tirsdag 10. september 2019


Aktivitet i Råde kommune
Søndag 25. august 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 179 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015