invasjon middelhavet

Her kommer nye næringslivsreisende. Siv og Erna, øk NAV-budsjettene!

EU, og dermed Norge inngikk en avtale om å stimulere og oppfordre til økt folkevandring fra Afrika til Europa, kun Ungarn undertegnet ikke. Avtalen kan sees som forløperen til GCM. 3. mai 2018 ble avtalen Marrakesch Political Declaration undertegnet for aktivt å oppfordre til kulturfremmed innvandring fra Afrika.

Bildet viser en gummibåt med 100 unge svarte afrikanere ombord. Båten benytter en 2-takts 40 hestekrefter Yamaha motor som bruker ca. 20 liter bensin i timen. Med 100 mennesker ombord kan den tilbakelegge ca. sju km i timen. Fra Libya til Sicilia i Italia er distansen 500 km. Reisen tar altså 62 timer å gjennomføre med bra vær. I løpet av disse 62 timene bruker motoren 1240 liter bensin som veier nesten ett tonn. Som bildet viser kan det umulig være lagret ett tonn drivstoff i fartøyet. I Middelhavet trenger ett menneske minst tre liter vann i døgnet, som tilsvarer 775 liter. Det er vanskelig å få øye på vannreservoarene og maten som er nødvendig for en slik overfart. Denne reisen er på forhånd både fysisk, teknisk og menneskelig umulig.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Det har i utgangspunktet heller aldri vært målet for de kulturfremmede å seile til Sicilia. Det tror bare dumme journalister i systemmedia og naive godmennesker. Båten skal bare putre 40 km ut til internasjonalt farvann hvor skip fra forskjellige kriminelle NGOs venter, og «redder» de med påfølgende tårevåte reportasjer om nok en vellykket «redningsaksjon». Nå må det bli totalt slutt på disse kriminelle handlingene som «Refugees Welcome-idiotene» gjennomfører. Salvini i Italia er et utmerket eksempel for hvordan man effektivt kan stoppe denne formen for kriminalitet. Nekte de kynisk kriminelle adgang til Italias havner, og hvis de legger til land, beslaglegg skipene og sende mannskapet i fengsel. Slik fungerer en rettsstat og slik stoppes aktiv menneskeimport. Eksempler på disse aktivt kriminelle NGOs var frem til 2017/2018 Leger uten Grenser og Redd Barna og frem til nå er det andre dubiose grupperinger som blir finansiert av ukjente kapitalkrefter. Soros sine mangfold av NGO-stiftelser blir utpekt som bakmenn for driften av menneskesmuglerne. Selv den norske regjeringen bedrev denne lysskye kriminelle virksomheten representert ved skipene Siem Prior og Northsea Commander. Hvor mange folkerettsstridige menneskeimporter Norge står bak har vi ikke funnet noen nøyaktig tall over. Den som fortsatt tror at en aktiv folkeutveksling i Europa ikke finner sted er en realitesfornekter.

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen mot innvandring, FMI

Bidra med opplysningsarbeid sammen med FMI. Medlem eller ikke, vi nordmenn må nå stå sammen og gjennomføre objektive informasjonskampanjer overfor den delen av befolkningen som fortsatt tror på hva våre «folkevalgte» og statspropagandaen formidler. Bestill faktabaserte flyveblader allerede i dag!

Hjelp FMI økonomisk: Vi har ressurser, kunnskap og mot, men ikke økonomi til å ekspandere for å gjennomføre planlagte opplysningskampanjer. Vi vil uansett fortsette kampen innenfor våre rammer og fortsette å formidle det de herskende i regjering, storting og systemmedia ikke vil at dere skal ha kunnskap om: Mot til sannhet! Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.