norges flagg

17. mai har mistet all betydning for min del. Når store deler av Stortinget erklærer at landet er et flerkulturelt land er det ikke noe mer Norge igjen å feire. Trusler om droner (med bomber?) som truer barnetoget og at Norges barn må skjermes med trailere og busser samt at de har eskorte av væpnet politi er tegn på at samfunnet Norge har opphørt.

At det har blitt slik er faktisk en villet utvikling, majoriteten av stemmemassen har aktivt stemt for dette. La oss håpe at de er fornøyd med sitt verk, ellers er det dobbelt tragisk.

Forrige generasjon betalte dyrt for friheten vi arvet - og de betalte med blod. Er vi ikke forsiktige og kloke nå så må det betales på nytt om ikke så lenge. Og, selv om jeg håper det kan unngås, trengs alle nordmenn til å slå seg sammen nå i stedet for å gi opp så lett at erobrere kan spasere seg fritt inn og overta landet og kulturarven vår.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Vi må ikke finne oss i at politikere ikke følger viljen vår og i stedet ødelegger det som er verdens beste og eneste sted for nordmenn å være norske i.

Dersom ikke mange nok våkner opp av dvalen, vil oljeformuen fort få preg av Norges siste olje.

Oddbjørn Jonstad
Oppegård, 11.6.2019