header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

orwell 1984

Systemet strammer grepet.

I juni for 70 år siden ble romanen «1984» publisert av George Orwell. Den gangen var boken tenkt som en fiksjon og en advarsel. I dag er dette realitet og det eksisterende systemet går sågar lenger i å kontrollere oss som en ukritisk konsumerende, indoktrinert masse og ikke som enkeltindivider.

Tidligere som nå ble systemkritiske artikler ikke publisert i løgnmedia. De digitale kommunikasjonsplattformene som Facebook, Youtube og Twitter illustrerer hvordan man med sperringer av kontoer, sletting av meninger og videoer er blitt et verktøy for de mektige mot meningsytringer som ikke passer i den korrekte politiske debatten. Sensuren gjennomføres fordi det defineres som rasistisk og ikke PK, (Politisk korrekt).

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Slik er det også med lover og regler som blir vedtatt. Rammene for ytringsfrihet begrenses daglig. Vi nevner bare skrekkeksemplene GCM, «hat-paragrafen» §185 og Arendalsuka som eksempler. Den som åpent våger å kritisere de herskende står med ett bein i rettssalen og risikerer fengselsstraff. Sosialt blir man utstøtt og påvirkning fra den dype staten blir gjennomført både overfor familie, skole, kolleger og arbeidsgivere.

Systemmedia er også et viktig verktøy for å påvirke den offentlige meningen. De aller fleste statsfinansierte redaktører og såkalte journalister bidrar også til å påvirke de offentlige og offisielle holdningene. Deres ideologi og samfunnssyn selges til befolkningen som flertallets mening.

Det pengeløse samfunnet som eliten arbeider for og «smarte» mobiltelefoner innebærer et nytt steg i den totale overvåkning av menneskene.

Hvis dere fortsatt har romanen i bokhyllen, ta den frem, les og konstater parallellene til dagens parlamentariske demokrati. Kjemp mot den eksisterende menneskefiendtlige tidsånden. Premissene for det totale diktatur er gjennomført og hvis du ikke deltar i vår livsviktige frihetskamp har vi meget snart den totale overvåkningsstaten som beskrevet i Orwells 1984.

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen mot innvandring, FMI

Bidra med opplysningsarbeid sammen med FMI. Medlem eller ikke, vi nordmenn må nå stå sammen og gjennomføre objektive informasjonskampanjer overfor den delen av befolkningen som fortsatt tror på hva våre «folkevalgte» og statspropagandaen formidler. Bestill faktabaserte flyveblader allerede i dag!

Hjelp FMI økonomisk: Vi har ressurser, kunnskap og mot, men ikke økonomi til å ekspandere for å gjennomføre planlagte opplysningskampanjer. Vi vil uansett fortsette kampen innenfor våre rammer og fortsette å formidle det de herskende i regjering, storting og systemmedia ikke vil at dere skal ha kunnskap om: Mot til sannhet! Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 756 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015