Benjamin Siegel

Benjamin "Bugsy" Siegel / Kosher Nostra. Bildet: Wikimedia commons.

Globalistene vil dele opp landene i regioner som skal styres fra Brussel. Våre regioner blir Nord-Midt-Øst og Vest-Norge. Norge som nasjon opphører, og slik blir det med alle land i Europa.

Fra 1985 og i mange år fremover skjedde det mye underlig, uoppklarte drap og mistenkelige dødsfall, noen sier at Sovjets KGB hadde noe med det å gjøre, men jeg har mer tro på Mossad. For 30 år siden fikk jeg høre om norske politikere som gikk bak vår rygg og minglet med internasjonale hemmelige organisasjoner, EU og Vatikanet ble nevnt som de som sto bak dette. Den gangen som nå satt det langt inne å nevne de som virkelig står bak, nemlig Kosher Nostra, den internasjonale bankstermafiaen. Disse organisasjonene er ikke så hemmelige lenger og nå har vi Bilderbergere i nesten alle politiske partier, fra SV til Frp. Hvilke partier som vinner eller taper et valg har liten betydning, uansett blir globalistpolitikken videreført. Norge er et demokratur (et diktatur som skal se ut som et demokrati).

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

For diktatorer er det viktig å kvele all opposisjon, derfor er Alliansen, SIAN og FMI utestengt fra Arendalsuka.

I fjor hadde NRK noen reportasjer fra Arendalsuka der de kosepratet litt med Erna og Jonas, ingen kritiske spørsmål, ingen konfrontasjon eller diskusjon, slik skal det være under kose-uka.

Olav Sæther
Kristiansund, 13.6.2019