den norske stormen

Systemet vil aldri se oss på knærne!

Vi publiserer her en tekst fra den kjente låtskriveren Lunikoff som flere kjenner som vokalist i det forbudte bandet Landser. Teksten er oversatt fra Tysk og vi har tatt oss friheten til å bytte ut ordet Deutschland med Norge. Link til originalfremførelsen og hvor du kan se de live allerede i sommer finnes i artikkelen.

"Den Norske storm
Vi spiser ikke dritten som dere vil stappe oss fulle av. Vi tror ikke på løgnene deres som dere vil at vi skal tro på. Vi er det Norske svaret på deres røde idioti. Vi er den siste spikeren i deres morkne kiste.

Vi elsker vårt land, men vi hater systemet. Dere vil nok se resultatene av de såkornene vi har plantet og da finnes det ikke noen nåde for vårt hat er alt for stort. Deres demninger vil ødelegges og den Norske stormen bryter løs. Stormen bryter løs!

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Vi er den hvite flekken i deres multikulturelle kaos. Vi er sanden i deres omskoleringsmaskin. Dere kan aldri kjøpe oss, behold kronene deres. Over Norge ler solen, over dere den normale verden.

Ser dere flaggene våre veie, ikke forfalsket, men ekte. Vårt våpen er sannheten og den frykter dere. Deres såkalte frihet er en illusjon akkurat som deres regime som styres ved hjelp av de usynlige kreftene."

Link, Der Deutsche Sturm.

Bandet Lunikoff har kultstatus og det vanvittige kraftfulle sceneshowet kan oppleves live allerede i sommer. Ta kontakt med FMI: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. direkte for detaljer.

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen mot innvandring, FMI

Bidra med opplysningsarbeid sammen med FMI. Medlem eller ikke, vi nordmenn må nå stå sammen og gjennomføre objektive informasjonskampanjer overfor den delen av befolkningen som fortsatt tror på hva våre «folkevalgte» og statspropagandaen formidler. Bestill faktabaserte flyveblader allerede i dag!

Hjelp FMI økonomisk: Vi har ressurser, kunnskap og mot, men ikke økonomi til å ekspandere for å gjennomføre planlagte opplysningskampanjer. Vi vil uansett fortsette kampen innenfor våre rammer og fortsette å formidle det de herskende i regjering, storting og systemmedia ikke vil at dere skal ha kunnskap om: Mot til sannhet! Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.