header

Foto over: Wikipedia.orghost pixabay

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

Artikkelen er skribentens egen ytring.

regjeringen 161013

Bildet: Regjeringen.no

Her er grunnen til at statsminsteren, regjering, stortinget og nå inkl. Frp feierer ramadam/eid sammen med muslimene.

Derfor vil de ha flere muslimer inn i landet for å skifte oss ut som folk, med ekstreme fødselsrater, korsfestelser og halshugginger, som IS i Syria og Irak (med stor norsk muslims deltagelse) - dette kan de. Derfor vil våre politikere ha "hjem" IS-barna, siden de har fått opplæring i å henrette kristne med nakkeskudd og skjære over struper - ikke noe problem for KrF. Og de gleder seg nok over at landsmorderen (Gro) tildlig innførte legalt folkemord, som de andre partiene nå støtter og gleder seg over. Høyre var pådriver for homobryllup, sammen med venstresiden, og de gleder seg over at det ikke gir oss flere barn.

KrF har som de andre partiene lenge satset på å bli et parti for muslimer. Grunnen er at norske politikere og statsminister mener de kristne (fra bibelbeltet, gjerne venner av Israel) er det egentlige problemet, derfor ville Stålsett-utvalget ta fra dem foreldreretten. Våre politikere finansierer terror mot Israel og jøder, åpenbart for å gjøre seg lekre for muslimske velgere, inkl KrF.

Willoch er ikke bare medlem av en terrororganisasjon (PLO), men æresmedlem, og jeg regner med alle norske politikere aspirerer til det samme.

Her lærer typiske norske venner i Midtøsten treåringer at det er både en plikt og ære å hate og drepe ikke-muslimer. Det må inspirere Willoch og alle dere andre norske jødehatere, i pakt med vår skamfulle historie. Dette og annet nevnt i denne e-posten, er betingelser for å få plass på Arendalsuka, forteller du "the aweful truth," som undertegnede, er du uønsket. Trollene sprekker i lyset, derfor.

Våre kristne landsmenn er i iht til norske "forskere," som alltid starter med konklusjonen, for å ta oppmerksomheten bort fra elefanten i rommet - selve berikelsen (nazireligionen Islam), som de alle er så begeistret for. Tross alt de kaller kristne og jøder for aper og griser:
http://www.gees.org/articulos/the-swine-are-christians-and-the-apes-are-jews Dette må være nok en grunn til at norske politikere er så euforiske og beriket av islam. BBC hadde ett program NRK bør sende. "Well to be" muslimske tenåringer lærte i London, antagelig også i Oslo at kristne og jøder er griser og aper. Og i Norge har vi så mange "anti rasister."

Statsministeren er beskyttet med automatvåpen 24/7, og sidegater til Karl Johan blir stengt på 17ende mai, for at ikke norske kristne skal komme fra bibelbeltet for å meie ned våre unger "Nice style, a copy cat crime." Derfor har de sammen landsvikerne på stortinget avkristnet grunnloven, angrepet vår kulturarv, for legge grunnen for sharia, og en muslimsk maktovertagelse.

Vi "jøssinger" skal bare betjene det nye despotiske herrefolket. Det mens vi skal jobbe til vi stuper, høyere pensjonsalder kommer, og konfiskasjon av våre sparepenger, som de sikler på hver dag i finanskomiteen.

Det mens muslimer med sju unger skal aldri i arbeid, men på AAP og uførepensjon på falske premisser. De har ingen kvalifikasjoner, som polske snekkere (de aborterer/ henretter ikke sine barn og håndverkere), mens muslimer kjenner alle reglene før de kommer. Den eneste delen av norske lover de følger og respekterer, jungeltrommene går verden over.

Derfor bompenger og andre fantasifulle skatter og avgifter, som rammer oss hardt arbeidende "jøssinger." Verre landsvikere enn de etter 1940, sendt hjem etter fem år. Ikke dette fascistiske pakket, og seg i mellom internt og eksternt sier de det rett ut at de skal ta over vårt kjære fedreland. På ett punkt sløyfet NRK fedrelandssalmen på søndager, og det hakkes løs på som gjorde oss til ett stolt folk - forræedere innfor "fortet." Muslimer ler seg skakke over alle de nyttige idiotene (norske politikere), som hjelper dem med slik iver. Og her ett tips, disse idiotene er de første, som blir halshugget. Mulimer henretter homofile, dere velsignet denne adferden, med ekteskap, inkl. i "kirken." Det nye herrefolket finner frem registeret, så starter blodbadet.

Jan Johansen

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Klebemerker i Bergen
Søndag 17. mai 2020


Klistremerker i Bergen
Mandag 18. november 2019


Aktivisme på Fagernes
Lørdag 21. september 2019


FMI informerte i Sør-Trøndelag
Tirsdag 17. september 2019


FMI på Oppdal
Mandag 16. september 2019


Opplysning i Ålesund
Tirsdag 10. september 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 284 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015