header

Foto over: Wikipedia.orghost pixabay

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

afghanere arrestert gruppevoldtekt

Fremmedkulturelle næringslivsreisende står for over 50 ganger flere gruppevoldtekter enn den øvrige befolkningen.

En ny gruppevoldtekt er gjennomført av minst sju fremmedkulturelle muslimske afghanere og en person med svensk statsborgerskap, denne gangen i Østersund, Sverige.

Den såkalte «Gang-Rape» sprer seg nå som et virus i den vestlige delen av Europa. På Arabisk heter det «Taharrush» og kom ut i offentlighetens lys etter massevoldtekter og seksuelle trakasseringer av over 500 jenter og kvinner nyttårsaften 2015 i Køln, Tyskland. Overgrepene ble utført av flere tusen nord-afrikanere og andre krapyl fra det arabiske rom. Øst-Europa som ikke har importert eller latt seg presse av NGOs og EU har ikke disse problemene som disse representantene for et multikulturelt samfunn representerer.

Massevoldtekten skal ha funnet sted både den 3. og 8. mai. Politiet har frem til nå nektet å nevne både nasjonalitet og detaljer, men gjennom arrestasjonene av disse individene, som er mellom 20 og 26 år, ble de tvunget til å offentliggjøre enkelte fakta. FMI konstaterer igjen at ordensmakten i Sverige er politisk styrt som i sine naboland.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Bakgrunnsinformasjon viser at tilbake i 2014 og 2015 ble flere av muslimene dømt for lignende forbrytelser. Hvorfor var de allerede løslatt? Hvorfor ble de ikke umiddelbart deportert tilbake til sine hjemland? En av de arresterte skal til og med ha vært ansatt og arbeidet for en NGO som aktivt arbeider for at flere ikke-Europeere skal importeres. Navnet på organisasjonen er «Firma Hej Fremling! (Hei fremmede). Denne NGO hjelper fortsatt unge kulturfremmedetil  å «integreres» i Sverige. Araberen er oppsagt fra stillingen, hans ugjerninger passet vel ikke inn i skjemaet til godmenneskene. I en reportasje fra systemmedia-avisen Aftonbladet står ikke-svensker bak de fleste massevoldtektene. Vi anbefaler at de etablerte politiske partiene sammen med ars, afa, blitz, trædal og klungtveit starter en statlig finansiert NGO-organisasjon med navnet «Flørt med Rapefugees». Fornektelse av realiteter er også en realitet.

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen mot innvandring, FMI

Som en folkebevegelse mot innvandring er kjerneområdene vi arbeider med samarbeid med alle nasjonalistiske partier, organisasjoner og enkeltpersoner. Journalistisk opplysningsarbeid med fokus på sannhet og publisere det svært få gjør. Bare slik kan vi opplyse om de antidemokratiske og anti-norske holdingene som det offisielle Norge representerer. Opplysning er en viktig del av en fredelig patriotisk motstand. Det Norske samfunnet kan ikke la seg styre av marionetter i det parlamentariske demokratiet som igjen er styrt av folkefiendtlige fremmede krefter slik som hjemlige kulturmarxister, forskjellige NGOs, EU, NATO og FN. Støtt FMIs opplysningsarbeid og vær med på å samle og styrke den nasjonalistiske motstanden. Norge er Vårt!

Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Informasjon på Orkanger
Onsdag 5. august 2020


Flygeblad i Narvik og Svolvær
Tirsdag 30. juni 2020


Lesja ble informert
Søndag 28. juni 2020


Klebemerker i Bergen
Søndag 17. mai 2020


Klistremerker i Bergen
Mandag 18. november 2019


Aktivisme på Fagernes
Lørdag 21. september 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 238 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015