header

Foto over: Wikipedia.orghost pixabay

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

spaniaHar du bestilt din neste Spania-ferie? God tur...Bildet: Skjermdump/Youtube.

Spanias befolkning er plaget av sin sosialistiske regjering og hver dag kommer det gjennomsnittlig 100 fremmedkulturelle per båt til strendene der eller de blir plukket opp av både kystvakten og de kriminelle idiotene i forskjellige «Rapefugees Welcome»-skip. Den venstreekstremistiske regjeringen har utnevnt seg selv som sikker havn for disse næringslivsreisende.

Salvinis Italia har sørget for at deres havner er stengt for de kriminelle NGO-skipene og deres import av mennesker. Sist lørdag ble tre båter med over 100 individer plukket opp. Fra januar frem til 16. juni er det i følge innenriksdepartementet kommet cirka 8 834 lykkejegere til landet. Det er kjent at de fleste ikke blir i Spania, men reiser videre, utrustet med penger fra sosialkontoret, til Sentral- og Nord-Europa. Sverige, England, Norge og Tyskland er de forgjettede landene med sine gode sosialordninger og naive regjeringer. Spanias befolkning våkner langsomt opp for hvilke skadevirkninger menneskeimporten representerer.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Ved regionalvalgene i Andalusia, deretter i parlamentsvalget kunne det patriotiske partiet «VOX» feire høye valgresultater og er en maktfaktor som får de etablerte partiene til å skjelve. Det er naturlig å sammenligne den begynnende politiske paradigme-endringen med Italia hvor Salvini og partiet Lega gikk fra å være et mikroparti til nå å bestemme den politiske agenda. I Italia lever det offisielt cirka 500 000 illegale, noe som utgjør 1% av befolkningen. Men den tidligere sosialist-regjeringen ga oppholdstillatelse og pass til cirk. 5 millioner rasefremmede, så Italia som Spania er tydelig infisert av fremmede.

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen mot innvandring, FMI

Som en folkebevegelse mot innvandring er kjerneområdene vi arbeider med samarbeid med alle nasjonalistiske partier, organisasjoner og enkeltpersoner. Journalistisk opplysningsarbeid med fokus på sannhet og publisere det svært få gjør. Bare slik kan vi opplyse om de antidemokratiske og anti-norske holdingene som det offisielle Norge representerer. Opplysning er en viktig del av en fredelig patriotisk motstand. Det Norske samfunnet kan ikke la seg styre av marionetter i det parlamentariske demokratiet som igjen er styrt av folkefiendtlige fremmede krefter slik som hjemlige kulturmarxister, forskjellige NGOs, EU, NATO og FN. Støtt FMIs opplysningsarbeid og vær med på å samle og styrke den nasjonalistiske motstanden. Norge er Vårt! Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Informasjon på Orkanger
Onsdag 5. august 2020


Flygeblad i Narvik og Svolvær
Tirsdag 30. juni 2020


Lesja ble informert
Søndag 28. juni 2020


Klebemerker i Bergen
Søndag 17. mai 2020


Klistremerker i Bergen
Mandag 18. november 2019


Aktivisme på Fagernes
Lørdag 21. september 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 198 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015