spaniaHar du bestilt din neste Spania-ferie? God tur...Bildet: Skjermdump/Youtube.

Spanias befolkning er plaget av sin sosialistiske regjering og hver dag kommer det gjennomsnittlig 100 fremmedkulturelle per båt til strendene der eller de blir plukket opp av både kystvakten og de kriminelle idiotene i forskjellige «Rapefugees Welcome»-skip. Den venstreekstremistiske regjeringen har utnevnt seg selv som sikker havn for disse næringslivsreisende.

Salvinis Italia har sørget for at deres havner er stengt for de kriminelle NGO-skipene og deres import av mennesker. Sist lørdag ble tre båter med over 100 individer plukket opp. Fra januar frem til 16. juni er det i følge innenriksdepartementet kommet cirka 8 834 lykkejegere til landet. Det er kjent at de fleste ikke blir i Spania, men reiser videre, utrustet med penger fra sosialkontoret, til Sentral- og Nord-Europa. Sverige, England, Norge og Tyskland er de forgjettede landene med sine gode sosialordninger og naive regjeringer. Spanias befolkning våkner langsomt opp for hvilke skadevirkninger menneskeimporten representerer.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Ved regionalvalgene i Andalusia, deretter i parlamentsvalget kunne det patriotiske partiet «VOX» feire høye valgresultater og er en maktfaktor som får de etablerte partiene til å skjelve. Det er naturlig å sammenligne den begynnende politiske paradigme-endringen med Italia hvor Salvini og partiet Lega gikk fra å være et mikroparti til nå å bestemme den politiske agenda. I Italia lever det offisielt cirka 500 000 illegale, noe som utgjør 1% av befolkningen. Men den tidligere sosialist-regjeringen ga oppholdstillatelse og pass til cirk. 5 millioner rasefremmede, så Italia som Spania er tydelig infisert av fremmede.

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen mot innvandring, FMI

Som en folkebevegelse mot innvandring er kjerneområdene vi arbeider med samarbeid med alle nasjonalistiske partier, organisasjoner og enkeltpersoner. Journalistisk opplysningsarbeid med fokus på sannhet og publisere det svært få gjør. Bare slik kan vi opplyse om de antidemokratiske og anti-norske holdingene som det offisielle Norge representerer. Opplysning er en viktig del av en fredelig patriotisk motstand. Det Norske samfunnet kan ikke la seg styre av marionetter i det parlamentariske demokratiet som igjen er styrt av folkefiendtlige fremmede krefter slik som hjemlige kulturmarxister, forskjellige NGOs, EU, NATO og FN. Støtt FMIs opplysningsarbeid og vær med på å samle og styrke den nasjonalistiske motstanden. Norge er Vårt! Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.