header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

salvini 2

«Et land som ikke kan forsvare seg blir raskt okkupert»

Italias Matteo Salvini: «De sanne anti-europeerne er jo de som sitter i Brussel, representert av sosialdemokrater og konservative. De har forvandlet en drøm i et mareritt. Jeg er en før-Maastricht-Europeer. Mine prioriteter heter velstand, arbeid og sysselsetting for borgerne av de europeiske nasjonene. Med denne bakgrunnen kan man forstå min holdning mot masseinnvandring som jeg ofte blir kritisert for. Kampen mot innvandring må man se i sammenheng med forsvaret for arbeidernes rettigheter og den indre sikkerhet. Beskyttelse av arbeidstakere og beskytte grenser hører sammen. En av mine prioriteter i Europa er derfor å reforhandle bestående næringslivs-avtaler med afrikanske og asiatiske stater hvis de ikke tar tilbake sine borgere som illegalt har reist til Europa. Det må gjøres helt klart for hele verden: Hvis man vil forhandle med Europa må man anpasse seg vår sikkerhets- og næringslivspolitikk.»

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Vi må ikke miste kontrollen over Europa
«Det er helt klart at islamiseringen pågår daglig. Tallene fra politiet og etterretningsapparatene i Europa viser at enkelte steder er sterkt islamisert. Landene er ikke i stand til å opprettholde lov og orden. For eksempel i deler av Belgia og Brussel, Sveriges Malmø og mange byer i Tyskland, Nederland og Frankrike». Kommentar: Salvini glemte Oslo og Norge. «Der hvor det dannes islamske parallellsamfunn kommer det til utenlandske soner hvor kriminalitet og radikalisering finner sted. Hvis vi ikke gjør noe med dette i dag vil vi angre i morgen. I menneskerettighetenes navn: Enten våkner vi opp eller så vil vi miste kontrollen over større deler av Europa»!

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen mot innvandring, FMI

Som en folkebevegelse mot innvandring er kjerneområdene vi arbeider med samarbeid med alle nasjonalistiske partier, organisasjoner og enkeltpersoner. Journalistisk opplysningsarbeid med fokus på sannhet og publisere det svært få gjør. Bare slik kan vi opplyse om de antidemokratiske og anti-norske holdingene som det offisielle Norge representerer. Opplysning er en viktig del av en fredelig patriotisk motstand. Det Norske samfunnet kan ikke la seg styre av marionetter i det parlamentariske demokratiet som igjen er styrt av folkefiendtlige fremmede krefter slik som hjemlige kulturmarxister, forskjellige NGOs, EU, NATO og FN. Støtt FMIs opplysningsarbeid og vær med på å samle og styrke den nasjonalistiske motstanden. Norge er Vårt!

Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 1084 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015