sommerferie

Bruk sommeren til avslapping og opplading til kommende aktiviteter sammen med FMI.

FMIs landsstyre og nettredaksjonen vil ta en velfortjent ferie. Vi har de siste månedene nesten daglig publisert artikler med god hjelp av gjesteskribenter. Videre har aktiviteter som demonstrasjoner, konserter, politiske møter, foredrag, utdeling av informasjonsmateriell, første nummer av Norge er Vårt og interne møter stått på agendaen. Vi vil derfor i de kommende 3 ukene uregelmessig publisere nye informative artikler både på FB, MeWe og hjemmesiden. Følg oss videre på Twitter.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Vi oppfordrer alle lesere, interesserte og medlemmer om å bidra med forslag til forbedringer av FMIs interne og eksterne virksomheter. Hvis du har forslag til temaer som du mener må belyses og publiseres, ta kontakt med nettredaksjonen via Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og vi vil publisere det ingen andre tør. Mot til sannhet! Vi takker for samarbeidet og ønsker dere alle noen fine sommeruker!

Landsstyret og nettredaksjonen, Folkebevegelsen mot innvandring, FMI

Som en folkebevegelse mot innvandring er kjerneområdene vi arbeider med samarbeid med alle nasjonalistiske partier, organisasjoner og enkeltpersoner. Journalistisk opplysningsarbeid med fokus på sannhet og publisere det svært få gjør. Bare slik kan vi opplyse om de antidemokratiske og anti-norske holdingene som det offisielle Norge representerer. Opplysning er en viktig del av en fredelig patriotisk motstand. Det Norske samfunnet kan ikke la seg styre av marionetter i det parlamentariske demokratiet som igjen er styrt av folkefiendtlige fremmede krefter slik som hjemlige kulturmarxister, forskjellige NGOs, EU, NATO og FN. Støtt FMIs opplysningsarbeid og vær med på å samle og styrke den nasjonalistiske motstanden. Norge er Vårt!

Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.