Åpent brev til Kjell Magne Bondevik. Kopi til flere.

Bondevik Kjell MagneTidligere statsminister Kjell Magne Bondevik har bidratt til å føre Norge inn i to kriger. Men nå advarer denne personen mot at Norge sender marinefartøy til Persiabukta. Har dette individet noe som helst troverdighet? Norvald Aasen kommenterer.

Bondevik advarer regjeringen mot å sende marinefartøy til Persiabukten (Dagsrevyen 17.7.2019).

Hva er det denne eks-statministeren nå har fått over seg? Han har jo selv som "statsminister" ført Norge inn i to kriger. Først til flatbombing av Serbia for å delta under Clinton sin krigsparaply, NATO. Senere så vi ham på Ørlandet flystasjon der han vinket farvel til jagerflyene som han sendte til Afghanistan for å delta i bombingen av det som da måtte finnes av ubombede steinrøyser i dette krigsherjede landet. Da også med godt tak i skjorteflakene til amerikanske presidenter. Men nå advarer Bondevik mot Trump.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Det ville gledet meg stort om jeg kunne slippe å se eller høre mer fra personen, Kjell Magne Bondevik, som jeg opplevde som en katastrofe for Norge den gangen han prøve å bekle statsminister-stolen i vårt eget arme fedreland!

Er det ingen som kan minne mannen på hans politikerfortid og hva han da bedrev?

aasenNorvald Aasen
Askvoll, 23.7.2019