header

Foto over: Wikipedia.orghost pixabay

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

merkel syk

Skjelvende og sitrende folkefiende Merkel er en fare for Europa.

Som alle har fått med seg er Europa-destroyer nr. 1, Angela Merkel alvorlig syk. Under flere offentlige representasjoner har hun hatt flere ukontrollerte skjelve-anfall. Som her ved statsbesøket til Ukrainas nye sjefs-komiker Selenskij eller uken etter med Tysklands sosialistiske president.

Systemmedia mener at dette er en privatsak, noe vi kan akseptere ut fra et menneskelig aspekt, men ikke respektere fra et politisk ståsted. Det var Kansler Merkel som helt alene og i strid med alle lover og regler åpnet grensene for millioner av lykkejegere i 2015. Var denne beslutningen fattet av et sykt menneske? Flere tusen anmeldelser av henne ligger hos påtalemyndighetene etter denne fatale beslutningen, men hun er fortsatt beskyttet av politisk immunitet. Spørsmålet er om hun var og er geistlig klar nok til å treffe objektive beslutninger. Skjelve-anfallene er uvanlige, og leger og psykoanalytikere kan ikke stille en diagnose ut fra opptaket linket ovenfor. Det kan være forstyrrelser i det ekstra-pyramidale nervesystemet, psykiske faktorer eller begge deler. I betraktning kommer også problemer med blodsukker, med eller uten diabetikermedisiner. Merkels forklaring om at anfallene skyldtes vannmangel er like troverdig som å påstå at Solberg-regjeringen arbeider for Norges befolkning og for å sikre et norsk Norge.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Hovedproblemet er at uavhengig av en diagnose er muligheten for en alvorlig psykisk lidelse mer enn mulig. Terapimulighetene for symptomene er profylaktisk å dempe problemene med medisiner. Det betyr tunge medisiner for å dempe muskelsmerter og/eller substanser for å lindre en psykisk lidelse. Her er vi ved det viktige punktet: Bivirkningene av disse kraftige medisinene fører til en reduksjon av realitetsoppfatning, avhengig av pasienten selv og dosering. Vi alle kjenner til advarslene på vanlige medisinpakninger hvor det blir opplyst om farene for å betjene en gressklipper eller kjøre en bil hvis man inntar forskjellige medisiner. Derfor skal pasienter som bruker tunge og farlige medisiner helst ikke inngå eller underskrive viktige kontrakter. Dømmekraften blir redusert og det er direkte uansvarlig å ha en statsleder med den brokete fortiden som Merkel, med eller uten medisinering.

Kort og brutalt: Hvis tidligere aktive kommunistpolitiker i DDR, Merkel bruker medikamenter vil dette være en ulempe for å treffe riktige beslutninger i stress- og krisesituasjoner. En fortsatt ledelse som Kansler hvor det skal tas beslutninger om militære operasjoner eller møte nye flyktningtsunamier, kort sagt, sikre sitt eget lands ve og vel er mer enn betenkelig. Hvis hun fortsatt kleber seg til makten kan vi igjen oppleve katastrofen som i 2015 hvor hun åpnet slusene for alle kulturfremmede med de påfølgende negative konsekvensene for alle stater i Europa.

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen mot innvandring, FMI

Som en folkebevegelse mot innvandring er kjerneområdene vi arbeider med samarbeid med alle nasjonalistiske partier, organisasjoner og enkeltpersoner. Journalistisk opplysningsarbeid med fokus på sannhet og publisere det svært få gjør. Bare slik kan vi opplyse om de antidemokratiske og anti-norske holdingene som det offisielle Norge representerer. Opplysning er en viktig del av en fredelig patriotisk motstand. Det Norske samfunnet kan ikke la seg styre av marionetter i det parlamentariske demokratiet som igjen er styrt av folkefiendtlige fremmede krefter slik som hjemlige kulturmarxister, forskjellige NGOs, EU, NATO og FN. Støtt FMIs opplysningsarbeid og vær med på å samle og styrke den nasjonalistiske motstanden. Norge er Vårt! Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Klistremerker i Bergen
Mandag 18. november 2019


Aktivisme på Fagernes
Lørdag 21. september 2019


FMI informerte i Sør-Trøndelag
Tirsdag 17. september 2019


FMI på Oppdal
Mandag 16. september 2019


Opplysning i Ålesund
Tirsdag 10. september 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 188 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015