header

Foto over: Wikipedia.orghost pixabay

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

trans

Bare ekkelt og unormalt! Foto: Red Umbrella and Donkey/Shutterstock.

Artikkelen er skribentens egne meninger.

Vi har 2019 og i dag har alle menn rett til å bli kvinner, også kjent som trans-gender, eller mer folkelig transvestitter. Derfor kan han, mannen gå inn i et skjønnhetsstudio og be om intimbarbering av sitt mannlige kjønnsorgan.

Fortsatt hører det ut som en vits, men dette hendte i Kanada i 2018. Flere ansatte i skjønnhetssalongen ville ikke gjennomføre ønsket til mannen og henviste til hans mannlighet. Det kan være at de ansatte lo av denne kunstige skapningen og hans ønsker, men det skulle de snart få angre på.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Nå starter farsen om vår gale gender-verden. National Review forteller at mannen som vil være kvinne har stevnet de ansatte for British Columbia Human Rights Tribunal, på norsk, rettsvesenet for menneskerettigheter i distriktet Britisk Columbia, altså et quasi-juristisk organ. Skandalen er ikke at en mann som vil være kvinne klager de ansatte inn for retten, men skandalen er at retten tillater at en slik rettssak finner sted.

Menneskeretter, denne juridiske inkarnasjon det menneskelige vesen er en hellig rett. Tror virkelig noen at menneskerettsaktivister som eksempelvis Ghandi kjempet for retten til at en manns baller må intimbarberes av kvinner i en Beauty-salong? Dette som National Review kaller «Ball-Waxing Horror Show» beviser hvor langt galskapen som gender-ideologien har gått. Det er ikke normalt med hormonbehandling for å få kvinnelige bryster og beholde sitt mannlige kjønnsorgan for deretter å bytte fornavnet sitt fra f.eks. Martin til Maria.

Nils Pettersen
Oslo, 31.7.2019

Som en folkebevegelse mot innvandring er kjerneområdene vi arbeider med samarbeid med alle nasjonalistiske partier, organisasjoner og enkeltpersoner. Journalistisk opplysningsarbeid med fokus på sannhet og publisere det svært få gjør. Bare slik kan vi opplyse om de antidemokratiske og anti-norske holdingene som det offisielle Norge representerer. Opplysning er en viktig del av en fredelig patriotisk motstand. Det Norske samfunnet kan ikke la seg styre av marionetter i det parlamentariske demokratiet som igjen er styrt av folkefiendtlige fremmede krefter slik som hjemlige kulturmarxister, forskjellige NGOs, EU, NATO og FN. Støtt FMIs opplysningsarbeid og vær med på å samle og styrke den nasjonalistiske motstanden. Norge er Vårt! Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Klistremerker i Bergen
Mandag 18. november 2019


Aktivisme på Fagernes
Lørdag 21. september 2019


FMI informerte i Sør-Trøndelag
Tirsdag 17. september 2019


FMI på Oppdal
Mandag 16. september 2019


Opplysning i Ålesund
Tirsdag 10. september 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 189 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015