header

Foto over: Wikipedia.orghost pixabay

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

volvo flytting

Vil du gi bort blodet ditt til en kulturfremmed?

Sykehusene i Sverige slår nå alarm, det finnes knapt nok blodreserver og dette skyldes alle knivstikkingene som daglig finner sted. Dette er en uvanlig situasjon for legene, men som knyttes direkte til masseimporten av fremmedkulturelle, hovedsaklig testosteronfylte unge menn fra Afrika og Asia. Sykehusene i Gøteborg og ambulansepersonell advarer for blod-knapphet og henstiller til borgerne om blod-spender. Man kan fastslå at «dårhuset Sverige» bokstavelig talt blør uten at de uansvarlige politikerne tar konsekvensene for sin naive innvandringspolitikk.

Talsmannen for Sahlgrenska University Hospital, Stefan Jakobsson bekrefter at mangelen skyldes de uvanlig mange knivangrepene. Hver eneste dag kommer det ofre som trenger blod-transfusjon. Bare siste uke var det flere brutale knivangrep i Gøteborg, hvor også to mennesker mistet livet. Politiet har i denne forbindelse fengslet en 21 år gammel «mann». Svensk systemmedia benytter ordet «mann» for å unngå og måtte nevne etnisk bakgrunn og derved fortsatt bedrive sitt skitne spill om fortellinger hvor fint det multikulturelle samfunn er. I Norge kan vi konstatere at det i takt med tilførselen av flere og flere rasefremmede opplever lignende tendenser.

«Degenerering av den offentlige sikkerheten»
Volvo som er en hjørnesteinsbedrift i Gøteborg vurderer å flytte virksomheten fordi den offentlige sikkerheten ikke blir ivaretatt. CEO i Volvo, Håkan Samuelsson har offentlig uttalt at Volvo har problemer å knytte til seg kvalifisert personal, både svenske og utenlandske. Dette har meget negative konsekvenser og er blitt et uløselig problem for bedriften han leder. Han sier rett ut at han «ser en degenerering av den offentlige sikkerheten som reduserer livskvaliteten». Og videre: «Vi bygger biler og kan ikke løse dette problemet. Alle kan se at dette problemet eksisterer». FMIs kommentar til Volvo-sjefen: Neida, Håkan, ikke alle, dere har jo også indoktrinerte sosialistiske god-mennesker, politikere og såkalte journalister. Fordi Sverige importerte nesten 600 000 fremmede fra hovedsaklig Afrika og Asia de siste fire årene eksisterer det en akutt mangel på boliger, barnehager og skoleplasser. Gøteborg er som Stockholm og Nordens Kabul, Malmø blitt et sosialt brennpunkt hvor utlendinger har opprettet sine «No-Go-soner» med sine egne lover og regler.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Til hvilket land Volvo vil flytte til hvis planene gjennomføres er ikke kjent, men det er nærliggende å tenke på Polen, Tsjekkia, Slovakia, Ungarn, Kroatia og andre land med en tilnærmet homogen befolkning uten innslag av mennesker fra ulike raser og nasjonaliteter. Et vesteuropeisk land som Norge, Tyskland eller Frankrike er urealistisk, da de tilsvarende problemene eksisterer. Dette gamle ordspråket har ikke mistet sin aktualitet: Den som ikke vil høre, må føle!

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen mot innvandring, FMI

Som en folkebevegelse mot innvandring er kjerneområdene vi arbeider med samarbeid med alle nasjonalistiske partier, organisasjoner og enkeltpersoner. Journalistisk opplysningsarbeid med fokus på sannhet og publisere det svært få gjør. Bare slik kan vi opplyse om de antidemokratiske og anti-norske holdingene som det offisielle Norge representerer. Opplysning er en viktig del av en fredelig patriotisk motstand. Det Norske samfunnet kan ikke la seg styre av marionetter i det parlamentariske demokratiet som igjen er styrt av folkefiendtlige fremmede krefter slik som hjemlige kulturmarxister, forskjellige NGOs, EU, NATO og FN. Støtt FMIs opplysningsarbeid og vær med på å samle og styrke den nasjonalistiske motstanden. Norge er Vårt! Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Klistremerker i Bergen
Mandag 18. november 2019


Aktivisme på Fagernes
Lørdag 21. september 2019


FMI informerte i Sør-Trøndelag
Tirsdag 17. september 2019


FMI på Oppdal
Mandag 16. september 2019


Opplysning i Ålesund
Tirsdag 10. september 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 181 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015