header

Foto over: Wikipedia.orghost pixabay

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

masse skyting usa

Hvor mange hvite «rasister» ser dere her?

Siste uke skjedde det igjen, en forferdelig nedslakting av uskyldige mennesker i USA. Systemmedia var som alltid raskt ute med med sine PK-meninger og mente at dette igjen var en rasistisk handling, utført av en hvit mann. Dette er tilbakevist av politiet.

Dette var en gal manns handling og etterforskningen viser frem til nå at den ikke kan knyttes til rasisme, selv om han er hvit. FBI bekrefter også at han kan knyttes til venstresiden. Skrikene var unisone hos løgnmedia: Nå har det skjedd igjen. Igjen har en hvit mann skutt og drept medmennesker. Enkelte svarte og brune demokrater fra "Killary" Clintons parti fikk uforholdsmessig mye publisitet, også i Norge, om sitt krav om at våpenlovene må skjerpes. Kravet fra det norske hylekoret om at det må bli strengere våpenregler i et land som ligger fjernt fra Norge, var entydig.

Men nå skal du spørre deg selv: Hvor mange hvite «rasister» ser dere her på bildet ovenfor? Svaret er ni hvite, men hvor mange svarte, arabere, gule og sør-amerikanere ser du?

Skal vi i fremtiden forsvare oss med en smørkniv?
Hvorfor får vi ikke presentert tåredryppende reportasjer fra klipp- og lim medarbeiderne i de forskjellige norske redaksjonene når en neger går berserk og blir til en massemorder-zombie? Passer det ikke den norske PK-agendaen til de politisk styrte indoktrineringsidiotene i systemmedia? Men litt ros skal de statsfinansierte og overbetalte i gammelmedia ha fordi de her igjen beviser og bekrefter at de får sine instrukser av landsforræderne som styrer Vårt Norge: Her i landet har de vært mer enn effektive til å skape et samfunn hvor våpenretten er gradvis desimert for nordmenn, de siste tiår.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Det er ikke lenge siden at enhver som var over 18 år kunne kjøpe en hagle eller en armbrøst. Det er nå forbudt. Vi understreker at dette var før vi fikk den voldsomme importen av fremmedkulturelle fra alle verdenshjørner. Til og med det å gå med en kniv er nå forbudt, uten at det affiserer innvandrer-gjenger som daglig benytter dette redskapet til grove ran- og voldshandlinger.

Vanvittig nok blir nå også gode patrioter og nasjonalister nektet deltakelse i skytterforeninger, og våpen som de har hatt i flere år blir inndratt. Men muslimer som bare har midlertidig opphold før de skal reise hjem og være med på å bygge opp sitt eget hjemland, får våpenopplæring. Vi refererer her til den muslimske syriske kvinnen som er medlem av skytterlaget i Kvinesdal fordi hun angivelig - og mot folkeviljen - skal «integreres». Det finnes et utall av andre eksempler hvor rasefremmede får våpentrening for å «integreres». Det er frekt, urettferdig og et paradoks at kulturfremmede får våpentrening mens den jevne nordmann er fratatt denne muligheten.

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen mot innvandring, FMI

Som en folkebevegelse mot innvandring er kjerneområdene vi arbeider med samarbeid med alle nasjonalistiske partier, organisasjoner og enkeltpersoner. Journalistisk opplysningsarbeid med fokus på sannhet og publisere det svært få gjør. Bare slik kan vi opplyse om de antidemokratiske og anti-norske holdingene som det offisielle Norge representerer. Opplysning er en viktig del av en fredelig patriotisk motstand. Det Norske samfunnet kan ikke la seg styre av marionetter i det parlamentariske demokratiet som igjen er styrt av folkefiendtlige fremmede krefter slik som hjemlige kulturmarxister, forskjellige NGOs, EU, NATO og FN. Støtt FMIs opplysningsarbeid og vær med på å samle og styrke den nasjonalistiske motstanden. Norge er Vårt! Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Klistremerker i Bergen
Mandag 18. november 2019


Aktivisme på Fagernes
Lørdag 21. september 2019


FMI informerte i Sør-Trøndelag
Tirsdag 17. september 2019


FMI på Oppdal
Mandag 16. september 2019


Opplysning i Ålesund
Tirsdag 10. september 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 163 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015