brann kristiansund 110819

Brannen i en frisørsalong i Kristiansund, kan være påsatt. Én mann er siktet. Både frisørsalongens eier og siktede er av utelandsk opprinnelse. Lokalavisa har stengt ned kommentarfeltet til artikkelen som omhandler saken om pågripelse og siktelse.

Onsdag 7. august brant det i frisørsalongen Saks & Kam i Kristiansund. Ingen ble skadet i brannen, men flere personer ble evakuert. Brannen var eksplosjonsartet. Vitner sier de hørte en kraftig smell før flammene stod ut gjennom det knuste vinduet i frisørsalongen. Brannen ble raskt slukket av brannvesenet.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Lokalavisa Tidens Krav her i Kristiansund skriver lørdag 10. august at én person er pågrepet og siktet for ildspåsettelsen. Avisa skriver samtidig at politiet har stengt og forseglet et annet foretningslokale i byen i forbindelse med etterforskningen.

Det avisa ikke skriver er at det andre foretningslokalet som er stengt i forbindelse med etterforskningen også er en frisørsalong og med samme eier som Saks & Kam. Eieren og siktede er av utenlandsk opprinnelse. Lokalavisa har også stengt av muligheten til å kommentere artikkelen som omhandler pågripelse av mistenkte.

Man kan bare tenke seg hva som kunne vært konsekvensene hvis noen hadde gått forbi frisørsalongen samtidig som vinduet eksploderte.

Nettredaksjonen