header

Foto over: Wikipedia.orghost pixabay

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

bulgaria grensevakt

Bulgaria: Effektiv grenseovervåkingen gir resultater.

I Norge, som i andre dekadente vesteuropeiske land, vedtas halvhjertet nye asylpakker og regler rundt de ikke-velkomne som flommer inn over våre grenser uten effektiv kontroll. Slik fungerer det ikke i Øst-Europa, og nå går Bulgaria nok et skritt videre i riktig retning. Parlamentet i Sofia stemte enstemmig tilbake i 2016, at det skulle utplasseres soldater mot grensen til Tyrkia. Målet til samtlige partier var å forhindre katastrofeåret 2015 hvor en massiv flodbølge med millionvis av kulturfremmede invaderte Europa, hvorav et stort flertall via Tyrkia.

Den effektive grenseovervåkingen har virkelig gitt resultater: I første halvår av 2016 ble det registrert 7134 «flyktninger». Første halvår av 2017 kom det bare 1461 uønskede. På tross av en stadig forbedret grensekontroll forsøker fortsatt lykkejegere å krysse Bulgarias grenser med kurs for Vest-Europa godt hjulpet av menneskesmuglere. Men det kan også nå bli vanskeligere å gjennomføre. Etter en kjempe-razzia for kort tid siden ble 17 godt organiserte kriminelle menneskesmuglere arrestert. Samtlige kriminelle kom ikke overraskende fra Afghanistan og Irak. Prisen de tok for å smugle ikke-velkomne til Vest-Europa var på flere titusen for hver person. Statlig ansatte som ble bestukket for at grensepasseringene kunne finne sted er nå fengslet og blir etterforsket.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

I Bulgaria godtas ingen ulovlige grenseoverskridelser slik det praktiseres og passerer daglig i Norge. Allerede i mars/april når store grupper av fremmede næringslivsreisende begynte å bevege seg i retning Nord-Hellas reagerte Bulgarerne lynraskt.

FMI har tidligere opplyst om den forventede menneskeforflytningen som finner sted i disse dager i flere veldokumenterte artikler. Bulgaria hadde – i motsetning til Norge – utarbeidet kriseplaner for hermetisk å stenge grensene til sine naboland Hellas og det korrupte Montenegro. 3000 soldater ble utkommandert og grensen overvåkes nå med varmebildekameraer og andre avanserte alarmanlegg. Her på berget mangler det kort og godt mangel på politisk vilje og en befolkning som ennå ikke evner, eller vil se realiteten som en fremmedkulturell invasjon utgjør.

Slaget mot den kriminelle banden av menneskesmuglere og den totale overvåkingen av landets grenser viser at man kan overvåke og kontrollere grenser. Her i Norge er vi belastet med folkefiendtlige politikere som ser dette helt annerledes og stikk i strid med folkeviljen.

Norge tilhører det norske folk og ikke landssvikerne som vanstyrer vårt fedreland aktivt mot avgrunnen.

FMI forlanger stengte grenser!
FMI forlanger internering!
FMI forlanger repatriering!
Norge er Vårt!

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen Mot Innvandring, FMI

Som en folkebevegelse mot innvandring er kjerneområdene vi arbeider med samarbeid med alle nasjonalistiske partier, organisasjoner og enkeltpersoner. Journalistisk opplysningsarbeid med fokus på sannhet og publisere det svært få gjør. Bare slik kan vi opplyse om de antidemokratiske og anti-norske holdingene som det offisielle Norge representerer. Opplysning er en viktig del av en fredelig patriotisk motstand. Det Norske samfunnet kan ikke la seg styre av marionetter i det parlamentariske demokratiet som igjen er styrt av folkefiendtlige fremmede krefter slik som hjemlige kulturmarxister, forskjellige NGOs, EU, NATO og FN. Støtt FMIs opplysningsarbeid og vær med på å samle og styrke den nasjonalistiske motstanden. Norge er Vårt! Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Klistremerker i Bergen
Mandag 18. november 2019


Aktivisme på Fagernes
Lørdag 21. september 2019


FMI informerte i Sør-Trøndelag
Tirsdag 17. september 2019


FMI på Oppdal
Mandag 16. september 2019


Opplysning i Ålesund
Tirsdag 10. september 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 206 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015