marokko

Utrolig hvor mange naive vestlige kvinner det finnes.

En Belgisk NGO som har hjulpet til med å bygge infrastruktur som veier og skoler i Marokko, har forlatt dette muslimske landet fordi på en byggeplass var tre unge Belgiske kvinner ikke påkledd etter muslimenes ønske om at kvinner skal være tildekket. De tre unge kvinnene gjorde som vi europeere vanligvis gjør i sommervarmen, de var ikke innhyllet i svarte klær fra topp til tå. Dette var nok til at en 26 år gammel lærer i grunnskolen skrev på internett at disse kvinnene skulle man «hugge hodet av». Vi minnes norske Marie Ueland og hennes danske venninne som på bestialsk vis ble halshugget av muslimer i Marokko 2018. Tre av disse IS-sympatisantene ble dømt til døden, de andre til livsvarig fengsel.

Den Belgiske ambassaden i Rabat vil i fremtiden ikke tillate at denne NGO får innreise til Marokko og alle de 40 frivillige har forlatt landet. Ambassaden anbefaler at andre organisasjoner, NGO, om ikke å sende frivillige til landet da sikkerheten for de ikke kan garanteres. Denne episoden har ført til en debatt om hva som er passende klesordning. Den marrokanske folkevalgte Ali Hasri la skylden på kvinnene fordi de ikke var riktig kledd i den islam-konservative landsbyen: «Når har europeere noen gang utført bygningsarbeid i badetøy?». Det er utrolig at dette landet en gang har søkt om å bli medlem av EU. Åpenbart er store deler av befolkningen i springmarsj i retning den dystre dogmatiske middelalderen.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Det er helt åpenbart at dette landet ikke trenger hjelp fra utlandet og disse kvinnene bør nå virkelig stille seg selv noen kritiske spørsmål om mål, mening og engasjement i islamske land. Dette er nok et eksempel på at mange NGOs består av totalt naive og indoktrinerte god-mennesker som ikke forstår sitt eget beste. Det er ganske enkelt slik at hvis man reiser til et fremmed land skal man tilpasse seg landets kultur og hvis det ikke passer deg reiser man ikke dit. Det er et paradoks at det offisielle Norge tillater og sågar subsidierer at det importeres store mengder muslimer som forlanger at de skal få utøve sin religion og følge sine kulturelle lover og regler. Derfor er det vår rett som nordmenn å ikke ønske de velkommen eller respektere hodeplagg og hijab. Det er ikke vår norske kultur.

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen mot innvandring, FMI

Som en folkebevegelse mot innvandring er kjerneområdene vi arbeider med samarbeid med alle nasjonalistiske partier, organisasjoner og enkeltpersoner. Journalistisk opplysningsarbeid med fokus på sannhet og publisere det svært få gjør. Bare slik kan vi opplyse om de antidemokratiske og anti-norske holdingene som det offisielle Norge representerer. Opplysning er en viktig del av en fredelig patriotisk motstand. Det Norske samfunnet kan ikke la seg styre av marionetter i det parlamentariske demokratiet som igjen er styrt av folkefiendtlige fremmede krefter slik som hjemlige kulturmarxister, forskjellige NGOs, EU, NATO og FN. Støtt FMIs opplysningsarbeid og vær med på å samle og styrke den nasjonalistiske motstanden. Norge er Vårt! Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.