white resistanceWhite Resistance: Ikke i dette livet.

Vi har fått tak i noen få eksklusive CDs med bandet White Resistance. Her får du riktig knallhard White Power og Hate Core rock. Tekstene er en fin blanding av Tysk og Engelsk og dette slår som F. Vi selger de siste eksemplarene utenfor våre interne kanaler på det åpne markedet til kameratpris, 100 kroner stykket uten porto. Vi mot resten! Vi står fast!

Her følger en forkortet oversettelse av låten «Vi mot resten» fra Tysk:

Når alle kastrerer seg selv og står sammen med fienden. Vi står fast.
Når byrdene daglig blir tyngre og håpet langsomt forsvinner. Vi står fast.
Etter en dag følger en ny morgen med alle sorger og angst. Det er snart glemt, historie og en rand-notis.
Etter en dag følger en ny morgen med nød som skjules. Vi mot resten. Vi står fast. De forsøker alt for å bekjempe oss, selv med løgner. Men håpet er det siste som dør, selv med all hets mot oss. Vi står fast. Kameratskapet som er mellom oss er vår inspirasjon og støtte for å fortsette vår vei. Livet er kamp og tradisjon, det visste også våre forfedre. Vi mot resten. Vi står fast.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.
Vi gjør oppmerksom på at denne CD er gjenstand for etterforskning i forskjellige land og er derfor ikke lenger tilgjengelig på det åpne markedet. Først til mølla... Kontakt FMI på fmi[at]fmi[dot]no

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen mot innvandring, FMI

Som en folkebevegelse mot innvandring er kjerneområdene vi arbeider med samarbeid med alle nasjonalistiske partier, organisasjoner og enkeltpersoner. Journalistisk opplysningsarbeid med fokus på sannhet og publisere det svært få gjør. Bare slik kan vi opplyse om de antidemokratiske og anti-norske holdingene som det offisielle Norge representerer. Opplysning er en viktig del av en fredelig patriotisk motstand. Det Norske samfunnet kan ikke la seg styre av marionetter i det parlamentariske demokratiet som igjen er styrt av folkefiendtlige fremmede krefter slik som hjemlige kulturmarxister, forskjellige NGOs, EU, NATO og FN. Støtt FMIs opplysningsarbeid og vær med på å samle og styrke den nasjonalistiske motstanden. Norge er Vårt! Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.