header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

Afghanerbarn 1Et blinkskudd fra Bjarne Dahls rikholdige samling av ytringer.

Media kunne forleden berette om en rekrutt som var blitt frabeordret videre tjeneste som kystjeger fordi han hadde reservert seg mot tjeneste i Afghanistan. Gutten kan ha tenkt at nettopp slik kompetanse har liten relevans i et så utpreget fjelland, men mest trolig har han lite lyst til å slåss for et slikt land og et så særpreget folk, som med slik fanatisme har motsatt seg sameksistens med siviliserte mennesker.

Afghanerne begrenser ikke sin mordlyst til fremmede tropper. De slakter hjelpearbeidere, leger, og pleiepersonell som befolkningen så sårt trenger, de sprenger og brenner ned skoler, sykehus, veier og broer, til og med tusen år gamle statuer, erklærte deler av verdensarven. Med all aktelse for solidariteten innen NATO, det er sprøtt at norske soldater skal risikere liv og lemmer for slike mennesker. Blant alle forrykte samfunn, fortrinnsvis innenfor den muslimske verden, ligger afghanerne på udelt førsteplass.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Norske vernepliktige, de få vi ennå har, skal lære å forsvare vårt eget land, og alle nødvendige ressurser skal settes inn for å gi dem den best mulige opplæring. Dersom noen etter endt tjeneste ønsker å tjene i andre, fortrinnsvis allierte lands væpnede styrker, bør det være en frivillig sak. Selv tenkte jeg i min ungdom på å melde meg til tjeneste i Israel, men konstaterte med lettelse at israelerne var i stand til å verge seg uten min medvirkning, hva den ellers måtte ha vært verdt. Uansett, jeg reagerer på at norsk ungdom blir nektet å fullføre nødvendig opplæring, og eventuelt befalsutdannelse, fordi de nekter å slåss for Afghanistan, Sudan og lignende.

Jeg ser ikke bort fra at slik tjeneste kan være nyttig, utenom de rent militære ferdighetene. Den kan gi innsikt i tanke- og adferdsmønster som er så fullstendig fremmed og frastøtende, og dermed motivere til økt motstand mot å slippe mennesker med åpenbare kollektive mentale forstyrrelser inn i Europa. Tjenesten kan også trene opp et antall menn som kan komme til nytte når vi en gang skal befri vårt eget land for inntrengere, men alt tatt i betraktning bør vi overlate Afghanistan til seg selv.

Det britiske verdensrike i sin allmakt, og Den Røde Hær i sin avmakt, forsøkte å skape tilnærmet sivilisasjon i landet, amerikanerne har prøvd det samme i ti år, alt med ufattelige omkostninger og til ingen nytte. La afghanerne nyte islam uforstyrret, med selvmordsbombere, steining av utro og vantro og andre raffinementer. Det være dem vel unt.

Bjarne Dahl


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 338 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015