multikultur motsetninger

Vi trenger modige stolte nordmenn i kampen mot disse «fargerike» drømmerne. Foto: Lukas Gojda/Shutterstock.

Systemet presenterer for oss alle gjennom «kvalitetsjournalisme» hva som er riktig og hva som er galt. Hva som er bra og hva som er dårlig, men også hva som er feil og farlig. Man tvinger oss til å fore disse skapningene som allerede nå er for feite. Ernas marionetter blir vi nok ikke kvitt så lett. Man kan kritisere og ignorere de eller benytte sitt eget intellekt i en aktiv kamp mot systemløgnene. Beklageligvis er vi fortsatt for få til å oppnå en omveltning og systemveksel, men tiden arbeider for oss nasjonalister.

Et konstruerte dogma i disse tider er det «fargerike fellesskap». Andre beryktede vokaler er «integrering og toleranse». Det betyr ikke at disse begrepene automatisk er riktig og bra selv om de blir definert som positive begreper av eliten. Det er derfor de blir benyttet av forkjemperne for globalisering.

Men hva de forsøker å indoktrinere oss med er samfunnsmessig ødeleggende. Det finnes kulturelle berikelser og dette har alltid forekommet. Men nye farger kan bare være en berikelse hvis de blir implementert i et bestående samfunn. Over Norge blir spannet med maling tømt ut med den samme brune fargen. Dette blir da fra herskerne og deres profitører solgt som en fantastisk politisk kunst. Dette bidrar til spalting av samfunnet: I fremmede og nordmenn og i de som er enige og vi andre som er uenige.

Homolobbyen
Fargerik er også fanen til homolobbyen. De påstår at de setter seg inn for aksept for homoseksualitet. Gjennom sine provoserende aksjoner som eksempelvis «pridetog» oppnår de det stikk motsatte. De genererer i navnet til de homoseksuelle flere motstandere, og godt er det. Politisering og ideologisering fra homolobbyen fører til en tvungen akseptering av unormalitet.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Den som gjennom sin seksuelle orientering outrert agerer og viser sin annerledeshet skal ikke være forundret hvis de blir stemplet som ikke-normale. Homolobbyen fører ikke til mer akseptering og normalisering. De bidrar til spalting av samfunnet i heteroseksuelle og ikke-normale. Moralsk tvang fører ikke til mer toleranse.

«Brenn grensene, ikke bensin»
Et påfunnet klimahysteri fra venstre-grønne drømmere bidrar også spalting av samfunnet når man ser hvilke temaer de knytter sammen. Hvordan kan man rettferdiggjøre åpne grenser med en ideologisert energipolitikk? Dette er kort og godt galskap. Men galskap er jo blitt en bredt akseptert statsdoktrine i Norge.

Åpne grenser og venstreradikalitet er forbundet med en medial klimapolitikk og er knyttet til barnefiendtlighet. Dialog? Ikke ønsket! Her ser vi også den destruktive samfunnsmessige spalting. «Godmennesker» mot innvandringskritikere. «Klimareddere» mot kritiske røster som ønsker energisikkerhet og et stabilt samfunn.

«Fargerikt» er et synonym for spalting
Hvis folket er engasjert i en kamp alle mot alle er det lettere å herske og kontrollere de. Dette visste også det gamle romerske riket, DIVIDE ET IMPERA og det er denne metoden de rød-grønne naivistene benytter. Mens vi folket kriger mot hverandre merker mange ikke at den herskende eliten hodeløst importerer illegale lykkejegere til Norge på vår bekostning. Vi skal heller ikke legge merke til den formen for berikelse som vi ikke ønsker.

Nils Pettersen

Oslo, 21.8.2019

Som en folkebevegelse mot innvandring er kjerneområdene vi arbeider med samarbeid med alle nasjonalistiske partier, organisasjoner og enkeltpersoner. Journalistisk opplysningsarbeid med fokus på sannhet og publisere det svært få gjør. Bare slik kan vi opplyse om de antidemokratiske og anti-norske holdingene som det offisielle Norge representerer. Opplysning er en viktig del av en fredelig nasjonalistisk motstand. Det Norske samfunnet kan ikke la seg styre av marionetter i det parlamentariske demokratiet som igjen er styrt av folkefiendtlige fremmede krefter slik som hjemlige kulturmarxister, forskjellige NGOs, EU, NATO og FN. Støtt FMIs opplysningsarbeid og vær med på å samle og styrke den nasjonalistiske motstanden. Norge er Vårt! Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.