arkitekt demokratiVi er desimert til kontrollerte konsumenter.

Det er en liten internasjonal Clique som hetser folk mot hverandre. De vil ikke at vi skal komme til ro. Hva betyr «demokrati» eller suverene stater for disse internasjonale hyenene. Det interesserer de ikke. De er bare interessert i én ting: Er noen forberedt til å la seg plyndre? Ja eller nei. Er noen dum nok til ikke å reagere? Ja eller nei.

Man skulle mene at i alle disse landene hvor frihet og rikdom skulle gi folket velstand, men det er motsatt.

I disse landene, i det såkalte «demokrati» blir overhodet ikke folket stilt i sentrum. Det som er avgjørende er bare eksistensen for disse arkitektene bak «demokrati». Det betyr altså eksistensen til disse få tusen gigantiske kapitalistene som besitter store fabrikker og aksjer og derigjennom dirigerer folket. Det brede befolkningslaget interesserer de ikke.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

En satanistisk makt som holder vårt folk i et jerngrep gjennom kontroll av intellektuelle og geistlige posisjoner, men også politikk og næringsliv. Gjennom disse nøkkelposisjonene overvåker de forskjellige nasjoner. Denne innflytelsesrike makten benytter lovverket til å forfølge de som kjemper og yter motstand mot dette skjulte imperium.

Nils Pettersen
Oslo, 26.8.2019

Som en folkebevegelse mot innvandring er kjerneområdene vi arbeider med samarbeid med alle nasjonalistiske partier, organisasjoner og enkeltpersoner. Journalistisk opplysningsarbeid med fokus på sannhet og publisere det svært få gjør. Bare slik kan vi opplyse om de antidemokratiske og anti-norske holdingene som det offisielle Norge representerer. Opplysning er en viktig del av en fredelig nasjonalistisk motstand. Det Norske samfunnet kan ikke la seg styre av marionetter i det parlamentariske demokratiet som igjen er styrt av folkefiendtlige fremmede krefter slik som hjemlige kulturmarxister, forskjellige NGOs, EU, NATO og FN. Støtt FMIs opplysningsarbeid og vær med på å samle og styrke den nasjonalistiske motstanden. Norge er Vårt! Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.