header

Foto over: Wikipedia.orghost pixabay

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

soros globalist

Kapitalistenes høyborg, Wall Street.

Den beryktede verdens-ødeleggeren George Soros har avsluttet sitt kræsj-veddemål mot det amerikanske aksjemarkedet. Han tapte for mye.

Soros har ført krig mot mange. Han tvang Bank of England ned i knestående med store negative konsekvenser for England og dets befolkning. Han ga skikkelig juling kunst-valutaen Euro som ble følbart for flere lands økonomi. Han har fått føle vreden til mange statsoverhoder og millioner av fattige mennesker i Asia som mistet jobbene og hjemmene sine grunnet hans spekulative og umoralske forretningsdrift. Bare det at han er tiltalt og dømt til døden på Filipinene forteller sitt om de skitne forretningsmetodene hans. Men nå har han møtt sin overmann, nemlig Wall Street.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Investisjons- og rovdyrkapitalisten har avsluttet sitt veddemål mot S&P 500 som er den viktigste amerikanske aksjeindeksen. Den 87 år gamle Soros reduserte sitt antall av Put-Option hvor man spekulerte på fallende kurser fra 1,8 millioner til 200 000. De siste 200 000 er nå også borte og nøytralisert fordi han hadde veddet på en stigende S&P 500.

For fem måneder siden kvittet han seg også med 7,3 millioner aksjer hvor han veddet på at Nasdaq ville oppleve en tilbakegang. Det motsatte skjedde.

Støtter aktivt menneskeimport og fødsel-Jihad til Europa
Det går ikke så bra for den jødisk-fødte George. Hedgefondsmanager Soros har overført 18 millioner Dollar, 80 % av sin formue til sin stiftelse «Open Society». Hans dårlige rykte er godt kjent for offentligheten. Hans egen NGO er under sterk kritikk for menneskesmugling og andre lyssky operasjoner som eksempelvis finansiering av «revolusjonen» i Ukraina, under-vandring av europeiske regjeringer og støtte til en fødsel-Jihad i Europa. Transaksjonen på 18 millioner Dollar i 2018 er kjent som en aksjon som ble gjennomført for å spare skatt. Det amerikanske skattedirektoratet fikk ikke skattlagt han riktig og nå er det for sent. Han har nå «bare» en privatformue på 8 millioner Dollar, men kan fortsatt disponere 18 millioner USD til sin fordel og sine mål gjennom sin NGO. Soros sin kapitulasjon med aksjespekulasjoner er for ham en gedigen blamasje. Han hadde offentlig advart mot et kræsj på Wall Street og sa at Trump var faktoren som ville utløse den. I Davos tilbake i januar i år hvor også flere norske superkapitalister deltok uttalte han at Trump var en «bedrager og vil-være diktator». Videre at «Fortsatt feirer børsianerne Donald Trump, men realiteten vil vinne».

Nå har endelig en viss grad av realitet innhentet denne gamle hykleriske, vanekriminelle selvutnevnte «filantrop».

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen Mot Innvandring, FMI

Som en folkebevegelse mot innvandring er kjerneområdene vi arbeider med samarbeid med alle nasjonalistiske partier, organisasjoner og enkeltpersoner. Journalistisk opplysningsarbeid med fokus på sannhet og publisere det svært få gjør. Bare slik kan vi opplyse om de antidemokratiske og anti-norske holdingene som det offisielle Norge representerer. Opplysning er en viktig del av en fredelig nasjonalistisk motstand. Det Norske samfunnet kan ikke la seg styre av marionetter i det parlamentariske demokratiet som igjen er styrt av folkefiendtlige fremmede krefter slik som hjemlige kulturmarxister, forskjellige NGOs, EU, NATO og FN. Støtt FMIs opplysningsarbeid og vær med på å samle og styrke den nasjonalistiske motstanden. Norge er Vårt! Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Klistremerker i Bergen
Mandag 18. november 2019


Aktivisme på Fagernes
Lørdag 21. september 2019


FMI informerte i Sør-Trøndelag
Tirsdag 17. september 2019


FMI på Oppdal
Mandag 16. september 2019


Opplysning i Ålesund
Tirsdag 10. september 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 103 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015