header

Foto over: Wikipedia.orghost pixabay

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

debatt

Hans Fredrik Grøvan har svart på Norvald Aasens åpne brev "Migrantar til Norge". Aasens siste kommentar til Grøvan, nederst:

Grøvan: FN har oppfordret de europeiske landene til å finne en permanent løsning for båtflyktningene.
Nå er det et europeisk initiativ, jeg har gitt uttrykk for at Norge bør bidra til å finne en løsning sammen med andre europeiske land. Det bør være en oppgave Norge bidrar til å løse.

Aasen: For det første Grøvan, så har ikke Norge noen plikt til å løse piratskipenes aksjoner, de kan frakte sine selvpåførte "skipsbrudne" tilbake til afrikanske kyster. Dessuten bør vesle Norge nå løsrive seg fra FNs tvangstrøye og la denne kvelende makteliten seile sin egen sjø. FN er styrt av diktatorstater i Midtøsten, Afrika og endel andre u-landsområder, men denne maktgryta er finansiert av Vesten, og der vesle Norge prøver å gjøre seg betydelig med sine rundhåndede oljepenge-gaver.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Du må forstå, Grøvan, at denne godhetspolitikken kun fører til eget folk og vårt fedrelands undergang! Det blir sagt i valgkampen at når du stemmer så er du med og bestemmer. Svært få ting er mer usant! Nordmenn har ikke fått være med å bestemme vår fremtid når det gjelder fremmedgjøringen og avhendingen av vårt hjemland!

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Klistremerker i Bergen
Mandag 18. november 2019


Aktivisme på Fagernes
Lørdag 21. september 2019


FMI informerte i Sør-Trøndelag
Tirsdag 17. september 2019


FMI på Oppdal
Mandag 16. september 2019


Opplysning i Ålesund
Tirsdag 10. september 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 106 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015