header

Foto over: Wikipedia.orghost pixabay

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

salvini oppfordring drap

Sosialistisk ideologisk blind, kriminell og kirkelige venstreekstremist oppfordrer til drap!

Hva som har og som fortsatt avspiller seg i katolisismens navn er fullt av skandaler: Heksebrenning, ran, tyveri, terror, drap, tortur, pedofili, oppfordring til kriminalitet som eksempelvis den ikke helt åndsfriske, kommunistiske nåværende paven Franziskus gjør når han ønsker å redde hele verden ved å invitere alle fremmedkulturelle til Europa. Men nå slår den Katolske kirken alle moralske standarder: Oppfordring til drap(!), på Italias populære Matteo Salvini. «I et radiointervju oppfordret den katolske presten Don Giorgio De Capitani til drap på høyrepolitikeren, visestatsminister og innenriksminister Salvini. Han føler seg truet fordi han (Salvini) «stjeler demokratiet». Han påberoper seg sin rett til selvforsvar.»

Sosialistiske dommere med patologisk Stockholm-syndrom
Bakgrunnen til oppfordringen til mord er fordi Salvini har bidratt til at en ny lov nå gjelder i Italia: Retten til selvforsvar! Tidligere har venstreekstreme dommere med patologiske Stockholm-syndrom* straffet mennesker som har forsvart seg med våpen mot tyver og ranere, istedenfor å straffe de kriminelle og begrunnet dette med «uforsvarlig selvforsvar». Visestatsminister Salvini har avskaffet muligheten til tidligere skandaløse domsavsigelser. Derfor skal han dø, dette i følge den kriminelle katolske venstreekstremisten.

Vi siterer De Capitani: «Når man kan drepe en tyv kan man også gjøre dette med innenriksministeren som stjeler demokratiet. Salvini er en fare for demokratiet og er et stykke dritt.» Videre krenker han mennesker som velger nasjonalistiske Lega: «En masse av idioter.»

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Det er ikke første gang denne sosialistisk ideologisk blinde, kriminelle kirkelige venstreekstremisten oppfordrer til hat. Han har tidligere sagt at italienske soldater som har omkommet i krigshandlinger var «leiesoldater, skurker og kriminelle». Legas velgere beskrev han som «svin og bastard» som man må holde borte fra kirken.

Man burde forvente fra en prest at man kjenner til begrepene moral og etikk og selv lever etter disse prinsippene. Men i dag er det ikke mye å se og høre fra den kanten, enten man er katolikk eller lutheraner, dessverre. Er det slik at kirken nå har tatt steget til å bli en av de mest kriminelle organisasjonene som eksisterer?

Vi for vår del ønsker inderlig og ber bokstavelig talt om at denne kirkens representant blir stilt rettslig til ansvar og dømt til fengsel. Forhåpentligvis vil han bli sperret inne i en fengselscelle full av negre eller muslimer. Det kan være at flere kroppsåpninger blir fylt opp av ...., ja, vi tør nesten ikke tenke tanken! Halleluja!

* Stockholm syndrom har sitt utspring fra et mislykket bankran tidlig på 1970-tallet i Stockholm hvor ranet eskalerte til en kidnapping av flere kunder og ansatte som ranerne holdt innesperret i flere dager i bankens lokaler. Etter at politiet stormet banken og fikk løslatt gislene uttrykte de tidligere gislene stor sympati med ranerne. De forsvarte de kriminelle og kritiserte politiet og politikerne for at ranernes krav på løsepenger og fritt leide ikke ble innfridd.

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen Mot Innvandring, FMI

Som en folkebevegelse mot innvandring er kjerneområdene vi arbeider med samarbeid med alle nasjonalistiske partier, organisasjoner og enkeltpersoner. Journalistisk opplysningsarbeid med fokus på sannhet og publisere det svært få gjør. Bare slik kan vi opplyse om de antidemokratiske og anti-norske holdingene som det offisielle Norge representerer. Opplysning er en viktig del av en fredelig patriotisk motstand. Det Norske samfunnet kan ikke la seg styre av marionetter i det parlamentariske demokratiet som igjen er styrt av folkefiendtlige fremmede krefter slik som hjemlige kulturmarxister, forskjellige NGOs, EU, NATO og FN. Støtt FMIs opplysningsarbeid og vær med på å samle og styrke den nasjonalistiske motstanden. Norge er Vårt! Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Klistremerker i Bergen
Mandag 18. november 2019


Aktivisme på Fagernes
Lørdag 21. september 2019


FMI informerte i Sør-Trøndelag
Tirsdag 17. september 2019


FMI på Oppdal
Mandag 16. september 2019


Opplysning i Ålesund
Tirsdag 10. september 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 98 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015