header

Foto over: Wikipedia.orghost pixabay

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

bok

Islam: Målet er å få muslimer til å slakte ikke-muslimer.

Beklageligvis er sikkerhetstjenestene i Europa og USA konsentrert på «de små fiskene» som står bak terror og er totalt blinde hva gjelder de største terroristiske lederne i Egypt og regimene i Saudi-Arabia, Katar og Tyrkia. De arbeider i det skjulte for å utøve terror i Europa, USA og resten av den ikke-muslimske verden.

Den egyptiske terroreksperten Dr. Seti Shenouda har studert terrorisme i Egypt og over hele verden i mer enn 30 år. Han har offentliggjort flere omfattende studier over terrororganisasjoner som Al-Qaida og Dash/ISIS. Mange av lederne tilhører Muslimbroderskapet som Abu Bakr al-Baghdadi (IS) og Osama bin Laden og Ayman al-Zawahiri (Al Qaida).

Doktor Shenouda kan bekrefte at kilden til ideer og terroristisk utdannelse er den islamske Al-Azhar Universitet i Egypt. Her og ved tilknyttede skoler og institusjoner blir opplæringen i terror, mord og slakting, både praktisk og gjennom skrifter og bøker fra den tidligere lederen av Muslimbroderskapet Sayyid Qutb.*

Disse bøkene som inneholder islam-ekstremistiske, radikale ideologi og praktisk opplæring kan i løpet av 14 dager få hvilken som helst muslim til å bli ekstremist og terrorist. Den muslimske terroren og massakrene vi har sett i Europa, USA og verden forøvrig rettferdiggjør sine handlinger ved å vise til disse nevnte bøker og skrifter. Målet med denne litteraturen skal bringe alle muslimer til å slakte ikke-muslimer.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Sikkerhetsinstitusjonene i Europa, USA og FN har ingen interesse i å oversette disse skriftene fra Al-Azhar Universitetet til Engelsk, Tysk, Fransk og Spansk. Dette skremmer og forundrer den islamske terroreksperten Dr. Shenouda. Sikkerhetskreftene må nå snarest forstå at Al-Azhar Universitetet er en hovedkilde for islamsk terrorisme. Det er uforklarlig at forskjellige lands etterrettingtjenester overvåker muslimske terrorister før de utfører sine dødbringende aksjoner, men ikke blir fengslet da dagens lover beskytter de.

Mullah Krekar: Hvorfor beskytter Norge muslimske terrorister?
Det beste eksempelet i Norge er Mullah Krekar som beskyttes av norske myndigheter, dette mens han kan reise på ferie til sitt hjemland Irak. Ei heller blir han utvist snarest mulig til den kommende terrorprosessen i Italia. Lovene må snarest mulig endres slik at terrorister som Mullah Krekar kan fengsles og utvises til sitt hjemland! Denne muslimen er en fare for rikets sikkerhet og det er bare et tidsspørsmål før hundrevis av ofre kan skrives på hans konto. Hvorfor beskytter innvandringspartiene i regjering og storting muslimske terrorister?

Muslimbroderskapet benytter den egyptiske presidenten Abd al-Sisi til å føre verden bak lyset. Al-Sisi har frem til i dag ikke fremlagt noen dokumentasjon over de mange tusen terroroperasjoner Muslimbroderskapet står bak. De siste syv årene er flere tusen egypter drept, men presidenten har aldri oppfordret til å klassifisere disse forbryterne som en terrororganisasjon.

De mange drapene på kristne og nedbrenning av kirker og bolighus i Egypt skjer under beskyttelse og av de egyptiske sikkerhetskreftene og politi. Gjerningsmennene er frem til nå ikke siktet eller straffet.

Sayyid Qutb var en ledende politisk strateg i Muslimbroderskapet og arbeidet for Sharia-samfunn. Han var med på et attentat mot den daværende egyptiske presidenten Abdel Nasser og ble arrestert og hengt 29. august 1966.

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen Mot Innvandring, FMI

Som en folkebevegelse mot innvandring er kjerneområdene vi arbeider med samarbeid med alle nasjonalistiske partier, organisasjoner og enkeltpersoner. Journalistisk opplysningsarbeid med fokus på sannhet og publisere det svært få gjør. Bare slik kan vi opplyse om de antidemokratiske og anti-norske holdingene som det offisielle Norge representerer. Opplysning er en viktig del av en fredelig nasjonalistisk motstand. Det Norske samfunnet kan ikke la seg styre av marionetter i det parlamentariske demokratiet som igjen er styrt av folkefiendtlige fremmede krefter slik som hjemlige kulturmarxister, forskjellige NGOs, EU, NATO og FN. Støtt FMIs opplysningsarbeid og vær med på å samle og styrke den nasjonalistiske motstanden. Norge er Vårt! Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Klistremerker i Bergen
Mandag 18. november 2019


Aktivisme på Fagernes
Lørdag 21. september 2019


FMI informerte i Sør-Trøndelag
Tirsdag 17. september 2019


FMI på Oppdal
Mandag 16. september 2019


Opplysning i Ålesund
Tirsdag 10. september 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 79 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015