BlodfaneCarpe Diem.

Vi er blitt oppfordret av mange lesere om vi kan formidle mer patriotisk musikk som vi gjorde med bandet White Resistance og som ble utsolgt på rekordtid. Ja, det kan vi. Vi har besluttet å selge noen eksemplarer på det åpne markedet av den første klassikeren og CD`en til topp-bandet Blutbanner (Blodfane). Her får du drivende hard nasjonalistisk rock og melodiøse ballader. Musikalsk og tekstmessig er dette meget, meget bra. Du blir rett og slett hektet! Låter som omhandler ekte kameratskap, felles kamp, Pegida og Golden Dawn vil du garantert spille om igjen og om igjen.

Prinsippet først til mølla gjelder også her da antallet er begrenset. Som med White Power bandet White Resistance selger vi disse til kameratpris, kr 100,- uten porto. Kontakt fmi[at]fmi[dot]no allerede i dag.

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen Mot Innvandring, FMI

Som en folkebevegelse mot innvandring er kjerneområdene vi arbeider med samarbeid med alle nasjonalistiske partier, organisasjoner og enkeltpersoner. Journalistisk opplysningsarbeid med fokus på sannhet og publisere det svært få gjør. Bare slik kan vi opplyse om de antidemokratiske og anti-norske holdingene som det offisielle Norge representerer. Opplysning er en viktig del av en fredelig nasjonalistisk motstand. Det Norske samfunnet kan ikke la seg styre av marionetter i det parlamentariske demokratiet som igjen er styrt av folkefiendtlige fremmede krefter slik som hjemlige kulturmarxister, forskjellige NGOs, EU, NATO og FN. Støtt FMIs opplysningsarbeid og vær med på å samle og styrke den nasjonalistiske motstanden. Norge er Vårt! Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.