header

Foto over: Wikipedia.orghost pixabay

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

logo frpI disse valgtider passer det med et blinkskudd fra Bjarne Dahls rikholdige arkiv, som er en breiside til Fremskrittspartiet som en gang var et alternativ til oss nasjonalister. Godt valg!

Det har vært vemodig å følge utviklingen i Fremskrittspartiet fra sidelinjen. Der er vel fortsatt noen igjen i partiet som husker den erklærte nasjonalisten Anders Lange, og flere som husker Carl I. Hagen slik han var, som politisk vekkelsespredikant, og den begeistringen han vakte land og strand rundt, der forventningsfulle tilhørere ventet i timevis for å høre et nytt politisk evangelium. Så fikk han statsmannsnykker, og deretter innførte partiet skjørteregime. En skare middelmådige levebrødspolitikere breier seg i partikontorene og som tillitsvalgte rundt om i landet, uten å gjøre seg bemerket med utspill som vekker noe nær gamle dagers begeistring.

Med få unntak er nivået nedslående: Hvordan kan partiet være bekjent av en “internasjonal sekretær” som ikke vet forskjell på “og” og “å”? At han betegner som “søppel” FMIs trosartikkel, at Norge er nordmenns fedreland, og at vi motsetter oss et multikulturelt samfunn på norsk jord, bør vi ta til etterretning. Det er vel å anta at “den internasjonale” har skrevet dette med påholden penn. Vi nasjonalister vet i så fall hvor vi har Frp, om vi ellers hadde vært usikre.

Derfor oppfordrer jeg alle meningsfeller til å boikotte kommune- og i neste omgang stortingsvalget. Ingen av de politiske partiene vil ta konsekvensene av den fremmedkulturelle innvandringen og islamiseringen på alvor, og vi vil ikke være med og legitimere og dele ansvaret for deres landssvik med våre stemmesedler.

Bjarne Dahl

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Klistremerker i Bergen
Mandag 18. november 2019


Aktivisme på Fagernes
Lørdag 21. september 2019


FMI informerte i Sør-Trøndelag
Tirsdag 17. september 2019


FMI på Oppdal
Mandag 16. september 2019


Opplysning i Ålesund
Tirsdag 10. september 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 328 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015