header

Foto over: Wikipedia.orghost pixabay

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

leger uten grenser

I innlegg i Firda den 12.9.19 skriver Leger uten grenser (LUG) at deres transport av migranter over Middelhavet ikke er en fergetrafikk.

Tror dere at vi vanlige folk er dumme som ikke ser eller forstår noen ting? Hele Afrika og Midtøsten vet at kommer de seg til Libya eller andre steder i Nord-Afrika så ligger veien åpen til Europa med skip som driver denne pirattrafikken over Middelhavet. Dette fører også til at mange mister livet om Leger uten grenser og lignende migrant-profitører ikke er på pletten i rette øyeblikk.

Hva er deres plan for et Europa som dere drukner i migranter? Hvorfor ikke hjelper dere heller mennesker til å bli boende i sine nærområder eller i sine egne land der de kan dyrke jord og utvikle sine egne samfunn? Men dette synes ikke som dere har noen ønsker om å hjelpe til med?

Dere skriver også at LUG er politisk nøytral. Dette tror jeg ikke noe på! Det virker som om dere er langt ute på venstresiden og kanskje har et ønske om å destabilisere Europa og dermed kan fiske i rørt vann når den tid kommer at Europa bukker under av det presset som deres migranter medfører. Det kaoset som da kan oppstå er som skapt for de rødes planer. Dette har historien vist oss.

Minner om at både kommunismen og nasjonalsosialismen er sosialisme og at det nasjonalsosialistiske Tyskland hadde muslimer som rådgivere i jødeutryddelsen, i tillegg til at det ble etablert muslimske brigader på Balkan som samarbeidet med Tysklands okkupasjonsstyrker der.

aasenNorvald Aasen
Askvoll, 17.9.2019
(Tidligere giver til LUG)

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Klistremerker i Bergen
Mandag 18. november 2019


Aktivisme på Fagernes
Lørdag 21. september 2019


FMI informerte i Sør-Trøndelag
Tirsdag 17. september 2019


FMI på Oppdal
Mandag 16. september 2019


Opplysning i Ålesund
Tirsdag 10. september 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 213 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015