header

Foto over: Wikipedia.orghost pixabay

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

google sensur

Innlysende at systemet strammer grepet overfor nasjonalister: Men vi er på fremmarsj!

Youtube har slettet over 100.000 videoer, 17.000 kanaler og 500 millioner kommentarer siste kvartal!

Vanvittige tall fra sensurpolitiet i Redwood City: Online-videoplattformen Youtube sensurer og sletter på løpende bånd. Monopolbedriften har offentliggjort aktuelle tall og de lar seg virkelig høre: Youtube har slettet over 100.000 videoer, 17.000 kanaler og 500 millioner kommentarer!

Paradokset er at de selv snakker om at sosiale medier står for åpenhet og transparens, men denne slette-kampanjen motbeviser dette og setter de i et dystert lys. Tallene for angivelige «Hate Speech» slettede videoer har siste kvartal økt med til det femdoble til over 100 000, dette i følge Youtube-sjef Susan Wojcicki. I samme tidsrom er også over 17 000 Youtube-kanaler grunnet «hat»-innhold sperret og over 500 millioner kommentarer under videoene slettet.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Google legger frem regelmessige tall for hvor mange kontoer, videoer og kommentarer de sletter, men tallene ovenfor er eksepsjonelle, men selv dette hindrer ikke andre online-firmaer og den globalistiske politiske venstresiden å klage på at ikke system-konforme bidrag slettes fort nok. Globalistene har det nå virkelig travelt.

Lys i tunnelen
De fleste benytter i dag konstant overvåkete «Smart-phones» hvor alle data lagres i Googles databank, hvor det beryktede NSA og andre hemmelige tjenester har fri tilgang. Men det finnes lys i tunnelen: I følge ubekreftete meldinger vil høyst sannsynlig Huawei allerede i desember lansere sitt eget operativsystem og det vil være et reelt alternativ til Google og CIA/NSA sin totale overvåking.

Avslutningsvis anbefaler vi alle om å slette googles søkemotor tilknyttet dette meningspolitiet. Bedre alternativer finnes som www.duckduckgo.com, www.ixquick.com eller www.startpage.com .

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen Mot Innvandring, FMI

Som en folkebevegelse mot innvandring er kjerneområdene vi arbeider med samarbeid med alle nasjonalistiske partier, organisasjoner og enkeltpersoner. Journalistisk opplysningsarbeid med fokus på sannhet og publisere det svært få gjør. Bare slik kan vi opplyse om de antidemokratiske og anti-norske holdingene som det offisielle Norge representerer. Opplysning er en viktig del av en fredelig nasjonalistisk motstand. Det Norske samfunnet kan ikke la seg styre av marionetter i det parlamentariske demokratiet som igjen er styrt av folkefiendtlige fremmede krefter slik som hjemlige kulturmarxister, forskjellige NGOs, EU, NATO og FN. Støtt FMIs opplysningsarbeid og vær med på å samle og styrke den nasjonalistiske motstanden. Norge er Vårt! Kontonr.: 0530.40.68169 – Vipps: 43995.

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Klistremerker i Bergen
Mandag 18. november 2019


Aktivisme på Fagernes
Lørdag 21. september 2019


FMI informerte i Sør-Trøndelag
Tirsdag 17. september 2019


FMI på Oppdal
Mandag 16. september 2019


Opplysning i Ålesund
Tirsdag 10. september 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 225 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015