header

Foto over: Wikipedia.orghost pixabay

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

koranenJeg tror at det er god grunn til å tro at altfor mange mennesker i dag tror at kristendommen enten er altfor lett eller altfor "tung", i de fleste betydninger av ordet. 

Kristendommen har ikke bare en "følelsesmessig" eller emosjonell side, den tilbyr i tillegg nødvendig "mat" for tanken og den kognitive siden av mennesket og menneskelivet. De fleste er for "slappe" i så henseende. Når de fleste så ikke forstår at Allah ikke er identisk med den kristne Gud, blir det kaos i både hjerte og tankeliv. Mange makter ikke å forstå eller se at Allah er et særnavn eller personnavn, og ikke et generisk begrep, slik f.eks. NRK gjør.

NRK gjør dermed både seg selv og folk en stor bjørnetjeneste. Under ligger et sterkt ønske om å viske ut forskjeller i den hensikt å skape et nytt "vi". Dette er i seg selv en håpløs oppgave, og noe de fleste muslimer forstår, både intellektuelt og på ryggmargsrefleks, bare ikke store deler av kirkens geistlige. Disse deler drømmen om å skape det fullstendige kaos eller verdimessige anarki, både tankemessig og emosjonelt. I det de antakelig tror at kjærligheten ikke kan ha vekstvilkår under andre omstendigheter.

Dagens kirke synes virkelig å ville skape kaos slik at den kan kompensere for egen feighet, tafatthet og stadig synkende "verdi" på et "marked" hvor hysterikere av ulike slag som kjemper om oppmerksomhet for oppmerksomhetens skyld. I rampelys og fokus føler disse seg stadig viktigere og mer verdifulle enn andre som bruker hodet i tillegg til eller ved siden av det rent emosjonelle.

Oddbjørn Jonstad
Oppegård, 5.10.2019

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Klistremerker i Bergen
Mandag 18. november 2019


Aktivisme på Fagernes
Lørdag 21. september 2019


FMI informerte i Sør-Trøndelag
Tirsdag 17. september 2019


FMI på Oppdal
Mandag 16. september 2019


Opplysning i Ålesund
Tirsdag 10. september 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 353 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015