header

Foto over: Wikipedia.orghost pixabay

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

pavens blindhet

Pervers statue avduket av PK-pave Franzsiskus.

Den ikke helt åndsfriske flyktningspaven Franzsiskus har avduket en skulptur på Petersplassen i Roma. PK-riktig er denne skulpturen da den skal minne om alle migranter og såkalte flyktninger, eller mer riktig, næringslivsreisende som får oppfylt ønsket om full forpleining uten ytelser.

Bronseskulpturen viser en fullastet båt med karakterløse lykkejegere og «migranter» fra Afrika og Midtøsten og foran i båten i retning Vatikanet står jødiske Maria og Josef. Denne «kunsten» veier 3,5 tonn og er over 6 meter høy. Denne «muslimklossen» skal stå i cirka 1 uke og i følge «kunstneren» symboliserer den det visuelle budskapet at migrasjon alltid har funnet sted. Han har rett i at migrasjon alltid har funnet sted, men denne folkeutvekslingen og reelt sett, folkemordet på europeere er uten sidestykke i historien. Jeg spør også om hvor mange rasefremmede Vatikanstaten forsørger per i dag, er det noen som vet svaret? Paven preker iallefall om vann, mens han selv drikker vin. Avslutningsvis oppfordres «Kunstneren» om å lage en skulptur som viser et berg med avhuggede hoder med Muhammed i bakgrunnen og at den blir permanent stående på Petersplassen som en påminnelse om islams sanne ansikt.

Nils Pettersen
Oslo 5.10.2019

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Klistremerker i Bergen
Mandag 18. november 2019


Aktivisme på Fagernes
Lørdag 21. september 2019


FMI informerte i Sør-Trøndelag
Tirsdag 17. september 2019


FMI på Oppdal
Mandag 16. september 2019


Opplysning i Ålesund
Tirsdag 10. september 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 364 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015