header

Foto over: Wikipedia.orghost pixabay

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

soros eurokrater

USA-milliardær lokker med penger for å oppleve sin drøm om et Europa uten identitet og grenser.

Artikkelen skulle vært publisert før kommune-valget i Ungarn som var søndag 13. oktober. De grønne oposisjonelle vant forøvrig borgermestervalget i Budapest.

Ungarn: Soros blander seg inn i kommunalvalgene 13. oktober og lover store økonomiske bidrag til de lokale borgermestrene som vil ta i mot illegale migranter.

Ungarns Fidesz parti representert ved EU-parlamentariker Tamas Deutsch advarer mot at George Soros nå forsøker å sabotere Ungarns anti-innvandringslover. Bakgrunnen for advarselen er et møte mellom Soros og den grønne bydelsborgermester i Budapest, Gergely Karacsony. Tilstede var også den beryktede eurokraten og tilhenger av en åpen innvandringspolitikk, Frans Timmerman.

I følge Hungary Today ble det diskutert og forberedt en innvandringsavtale for hundrevis av såkalte flyktninger. Timmermans mål er å støtte borgermestre i hele Europa for å øke antallet kulturfremmede, og dette forsøker han også nå å gjøre med Ungarn.

På en pressekonferanse sa Fidesz-politikeren at borgermesterkandidaten fra den «migrasjonsvennlige opposisjonen» jevnlig mottar informasjon fra Timmermans i Brussel. Eurokraten Timmerman er migrasjonsvenn og har vanvittige ideer for økt migrasjon og er nærmeste venn med spekulanten og Europa-ødelegger Soros. De treffes jevnlig, nå senest på det siste møtet i FN. I stedet for å være en representant for Nederland er han nå en kommisær for Soros' konglomerat av forskjellige NGOs, dette i følge Orbans partifelle, Deutsch. Timmerman er en forfekter for «Soros handlingsplan» for å stimulere til økt mottak av fremmede gjennom en forbindende kvote-ordning. «Dette er også årsaken til at vi forhindret han å bli president for den Europeiske kommisjonen», sa Deutsch videre.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Land som Ungarn, Tsjekkia, Slovakia, Polen, Kroatia og Østerrike, som ikke ønsker å motta illegale migranter, vil Timmerman straffe ved å redusere pengeoverføringer fra EU. Soros og hans kumpaner oppsøker aktivt kandidater som er migrasjonsvennlige og lover de store økonomiske bidrag hvis de mottar illegale migranter. Hvis disse anti-nasjonale kreftene får innflytelse vil de forsøke å oppfylle turbokapitalisten Soros sin plan om å importere illegale kulturfremmede.

Ungarn er ikke migrasjonsfiendtlig, de bare vegrer seg mot å importere muslimer og de problemene som medfølger. Vi minner om Orbans løfter om at Ungarn med glede vil motta etniske europeere som ikke lenger føler seg hjemme i sine hjemland, da fortrinnsvis fra Vest-Europa.

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen Mot Innvandring, FMI

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Klebemerker i Bergen
Søndag 17. mai 2020


Klistremerker i Bergen
Mandag 18. november 2019


Aktivisme på Fagernes
Lørdag 21. september 2019


FMI informerte i Sør-Trøndelag
Tirsdag 17. september 2019


FMI på Oppdal
Mandag 16. september 2019


Opplysning i Ålesund
Tirsdag 10. september 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 208 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015