header

Foto over: Wikipedia.orghost pixabay

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

Dahl 1

Et blinkskudd av Bjarne Dahls rikholdige arkiv. Denne gang fra februar 2011.

Det har lenge, altfor lenge, vært erkjent at pøbelen setter dagsorden i Oslo. Jevnt og trutt får de voldelige venstrefanatikerne tilsig fra land i den 3. verden, og fra individer og grupper som ikke lenger føler seg hjemme i den tidligere østblokken. Med stilltiende samtykke fra politikerne, og i feig pliktforsømmelse fra politiet, bestemmer de hvem som skal få komme til orde i den politiske debatten.

En gruppe norske statsborgere, med grunnlovfestet rettsvern og ytringsfrihet innenfor nasjonalstatens grenser, har valgt å skrinlegge en demonstrasjon mot den tiltagende islamiseringen av Norge. Truslene fra de såkalte antirasistene var så grove at lederne ikke var trygge på liv og helse. Erfaringene gjennom de siste tiårene er entydige: Det er forbundet med livsfare å hevde at dette landet er vårt.

Ikke bare lar de som myndighet skal være slike trusler mot ytringsfriheten komme frem i full offentlighet, uten å reagere. De støtter disse bandittgrupperingene økonomisk, med fortløpende millioner av norske skattekroner for at de skal kunne drive terror mot norske statsborgere. Det er de samme myndighetene som er nådeløse i sin kritikk av nøyaktig samme terror i andre land, og som kritiserer sine kolleger senest i Libya for å slippe innleide utenlandske voldsforbrytere løs på folket, og på statsregulativ.

Fenomenet er ikke nytt. Borgerlige politikere har vært utsatt for ”klassekampen” helt siden 30-årene, vi husker gjerne bildet av en aktverdig høyesterettsadvokat, blodig forslått foran sin ramponerte bil – det var slik valgkampen artet seg den gangen, og det er ikke lenge siden Carl I. Hagen måtte avlyse valgmøte i Oslo sentrum fordi politiet ikke kunne, eller ville, eller fikk lov til å sørge for hans sikkerhet.

Flere spørsmål melder seg: Hvor lenge skal pøbelen herske i hovedstaden? Hvor lenge skal grupper av voldelige ekstremister finansieres av offentlige midler? Når skal politiet få ordre om og plikt til å sørge for ro og orden i hovedstaden, og gis de maktmidler de åpenbart trenger? I Tyskland har myndighetene nå satt inn vogner med ekstra trykksterke vannkanoner, i erkjennelse av at utviklingen i landet ikke kan overlates til gatens parlament.

Bjarne Dahl

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Klebemerker i Bergen
Søndag 17. mai 2020


Klistremerker i Bergen
Mandag 18. november 2019


Aktivisme på Fagernes
Lørdag 21. september 2019


FMI informerte i Sør-Trøndelag
Tirsdag 17. september 2019


FMI på Oppdal
Mandag 16. september 2019


Opplysning i Ålesund
Tirsdag 10. september 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 240 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015