immigranter

Statistisk sentralbyrå (SSB) kunngjorde den 27. april i år innvandringsstatestikk for 2018. Nettoinnvandringa var på 18103 personar. Den totale ikkje-vestlege innvandringa var på 13236 personar, medan tala for Europa og Nord-Amerika var 4119 og 533.

Den ikkje-vestlege innvandringa har altså gått ned i høve til dei vanvitige høge tala dei siste åra. No er det familiegjenforeiningar som dominerer frå imperialistiske islamske land. Då FMI vart stifta i 1987 av gode nordmenn på grunn av inntrengjarar, hovudsakleg frå desse landa vart sluttresultatet av innvandringa på nærmare 10000 personar dette året. Våre åtvaringar mot masseinnvandringa har i alle åra etter stort sett blitt ignorerte og tilsvina av det offisielle Norge med media i spissen, men det vil straffe seg i dei komande åra etter kvart som fridomen og freden får stadig ringare kår, ikkje berre i vårt land, men i heile Europa. I følgje den siste oppdateringa frå SSB er talet på ikkje-vestlege innvandrarar og norskfødde med innvandrarforeldre i denne gruppa no på heile 554906 personar. For innvandrarar totalt er talet 944402 personar.

Det verste er at majoriteten blant nordmenn enno ikkje bryr seg nemneverdig om den alvorlegaste samfunnsutviklinga i vår tid. Det er vist viktigare for mange å unngå ubehag i «flokken» sin og å passe på at pengar kjem inn på kontoen – enn så lenge det varer.

Magnar A. Bakke