europa forpleining

Denne folkeutvekslingspolitikken vil ende i en katastrofe!

«Det går ikke annerledes. På noen av øyene er det flere migranter enn lokale innbyggere.» Med disse ordene til den greske TV-senderen ERT begrunnet Guvernøren av halvøyen Peloponnes, Panagiotis Nikas. Nå skal 10.000 illegale næringslivsreisende bli fraktet fra små øyer til fastlandet og derved ligger slusene åpne for en invasjon av Mellom- og Nord-Europa.

I april var de registrerte kulturfremmede på forskjellige øyer sunket til 14.000, men i løpet av sommeren steg dette tallet raskt og nå brytes til og med EU-forordninger om at de fremmede ikke skulle få en mulighet til å komme til fastlandet.

Konflikten i Syria bedrer ikke situasjonen
På én eneste dag i begynnelsen av denne måneden ble 1400 afghanere, fortrinnsvis unge menn med skjeggvekst, importert fra øyen Lesbos til fastlands-Hellas. Bare få dager etter dette ble «flyktningsenteret» på Lesbos angrepet av over 300 selverklærte mindreårige afghanere. Politiet måtte bruke køller og tåregass for å stoppe hordene av testosteronfylte unge menn, noe som førte til at lederen for senteret gikk av. Man kan forstå at han trekker seg etter at hans illusjoner «om at trengende, stakkars barn ble hjulpet», men den virkelige årsaken er nok truslene fra Sultanen i Tyrkia, ErDuGal om å åpne den tyrkiske vestgrensen hvis han ikke får støtte for sin erobringskrig på Syrisk territorium. Da vil 2015 bare bli et lite «Vorspiel» på hva som kan vente oss. Opp i mot 4,6 millioner rasefremmede venter da bare på marsjordre for å invadere Europa.

En nasjonal krise
Den tyrkiske Sultanens plan om å plassere de fleste Syriske reisende i dette området presser nå EU og Europa om ikke å kritisere innmarsjen, for da åpnes slusene/grensene. Regjeringen i Ankara ser ingen grunn til å stoppe lykkejegere som nå kommer til øyene, da det er en direkte advarse til EU: Enten støtter dere oss og holder kjeft eller så smeller vi til med en ny menneskestrøm. Hellas´ forsvarsminister erklærte for noen dager siden at «migrasjonstallene fra Tyrkia til Hellas øker og vi ser nå dimensjoner av en nasjonal krise».
Man kan anslå at majoriteten av de nyankommende ikke blir i Hellas, men beveger seg i retning Mellom-Europa som vi har påpekt i flere artikler det siste året.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Denne folkeutvekslingen ønsker ikke majoriteten av befolkningen i Europa. Vi trenger nå totalt overvåkete grenser og en streng repatrieringspolitikk overfor alle illegale næringslivsreisende.

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen Mot Innvandring, FMI