header

Foto over: Wikipedia.orghost pixabay

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

svinekjott ol

I solidaritet med de feirende nasjonalistene i Hellas sier vi skål, grisekjøtt til alle.

Med en grill-invitasjon har en gruppe som kaller seg «Forente Makedonier» gjennomført en kreativ grillfest med masse grisekjøtt og øl i nærheten av et asylmottak, hovedsakelig for muslimer utenfor Thessalonika i Hellas. Bakgrunnen var å protestere mot illegale rasefremmede som har flommet inn i landet. Bare i år er det kommet 55.000 kulturfremmede mot 50.000 i 2018, til grekernes store fortvilelse og forbannelse.

«En bande rasister griller foran en migrantleir i Hellas»
Arrangøren av grillfesten, hvor mengder av svinekjøtt og alkohol ble servert, sier at foranledningen for festen var å vise de islamske invasjonsstyrkene at de ikke er velkommen.

Det har fått det venstreekstreme ungdomsmagasinet «Vice» og interesseforbundet for muslimer i Hellas til å ta helt av: Dette er i følge de «hat-kriminalitet» og en bevisst provokasjon. Tittelen i en artikkel fra møkka-magasinet Vice lyder som følger: «En bande rasister griller foran en migrantleir i Hellas.» Talspersonen Anna Stamou for muslimene i Hellas sier at grillpartyet er en «forferdelig handling fra en fremmedfiendtlig minoritet» og påstår, som jo venstresiden er eksperter på, at flertallet av grekerne er solidariske med «innvandrerne». Grillfesten som var mer enn vellykket «tråkker på flyktninghjelpernes og muslimenes følelser».

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Grillfesten ble til og med et tema i det greske parlamentet, og kommunisten og fedrelandshater Christos Giannoulis fra opposisjonspartiet Syriza betegnet demonstrasjonen som en «skandale» og forlangte at arrangøren skal bli stilt til ansvar for sine «provokasjoner mot mennesker med andre trosretninger».

Kommunisten fikk omgående et hyggelig svar fra en representant for regjeringspartiet Nea Dimokratia som erklærte at det ikke er grekerne som må endre sin livsstil for å imøtekomme de ikke-velkomne invasjonsstyrkene. Han postet også et bilde på facebook som viser han og venner som har det hyggelig og spiser Souvlaki og drikker øl.

I solidaritet med de feirende nasjonalistene i Hellas, sier vi skål!

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen Mot Innvandring, FMI

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Klebemerker i Bergen
Søndag 17. mai 2020


Klistremerker i Bergen
Mandag 18. november 2019


Aktivisme på Fagernes
Lørdag 21. september 2019


FMI informerte i Sør-Trøndelag
Tirsdag 17. september 2019


FMI på Oppdal
Mandag 16. september 2019


Opplysning i Ålesund
Tirsdag 10. september 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 194 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015