svinekjott ol

I solidaritet med de feirende nasjonalistene i Hellas sier vi skål, grisekjøtt til alle.

Med en grill-invitasjon har en gruppe som kaller seg «Forente Makedonier» gjennomført en kreativ grillfest med masse grisekjøtt og øl i nærheten av et asylmottak, hovedsakelig for muslimer utenfor Thessalonika i Hellas. Bakgrunnen var å protestere mot illegale rasefremmede som har flommet inn i landet. Bare i år er det kommet 55.000 kulturfremmede mot 50.000 i 2018, til grekernes store fortvilelse og forbannelse.

«En bande rasister griller foran en migrantleir i Hellas»
Arrangøren av grillfesten, hvor mengder av svinekjøtt og alkohol ble servert, sier at foranledningen for festen var å vise de islamske invasjonsstyrkene at de ikke er velkommen.

Det har fått det venstreekstreme ungdomsmagasinet «Vice» og interesseforbundet for muslimer i Hellas til å ta helt av: Dette er i følge de «hat-kriminalitet» og en bevisst provokasjon. Tittelen i en artikkel fra møkka-magasinet Vice lyder som følger: «En bande rasister griller foran en migrantleir i Hellas.» Talspersonen Anna Stamou for muslimene i Hellas sier at grillpartyet er en «forferdelig handling fra en fremmedfiendtlig minoritet» og påstår, som jo venstresiden er eksperter på, at flertallet av grekerne er solidariske med «innvandrerne». Grillfesten som var mer enn vellykket «tråkker på flyktninghjelpernes og muslimenes følelser».

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Grillfesten ble til og med et tema i det greske parlamentet, og kommunisten og fedrelandshater Christos Giannoulis fra opposisjonspartiet Syriza betegnet demonstrasjonen som en «skandale» og forlangte at arrangøren skal bli stilt til ansvar for sine «provokasjoner mot mennesker med andre trosretninger».

Kommunisten fikk omgående et hyggelig svar fra en representant for regjeringspartiet Nea Dimokratia som erklærte at det ikke er grekerne som må endre sin livsstil for å imøtekomme de ikke-velkomne invasjonsstyrkene. Han postet også et bilde på facebook som viser han og venner som har det hyggelig og spiser Souvlaki og drikker øl.

I solidaritet med de feirende nasjonalistene i Hellas, sier vi skål!

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen Mot Innvandring, FMI