header

Foto over: Wikipedia.orghost pixabay

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

hvordan vaager de

Verden har gått i fella.

Finnes det ikke blant de etablerte tullingene i regjering og storting, en mann med baller nok? For feministene og homoene regner jeg ikke med kan sette en stopper for ape-teateret rundt denne Greta Thunberg.

Ledere for forskjellige regjeringer, kirker, NGOs og FN lar seg skrike til av et barn med autisme og som sannsynligvis også har en psykisk instabil sjel. De ble skjelt ut på det groveste av afa-pasienten Greta om de bare tenker på penger og har ødelagt hennes barndom og drømmer. Hvis denne figuren noen gang hadde drømmer, er de ødelagt av hennes egne foreldre. Disse to rød-grønne «kan-ikke-noen-ting» foreldrene utnytter et sykt barn i samarbeid med organisasjonen som finansierer henne og som kun har ett formål; nemlig å spre fantasier om en kommende verdens-undergang og traumatisere andre barn.

Fantasiene består av å fortelle eventyret om klimaendringer og at jorda blir for varm. Det livsnødvendige CO2 blir klassifisert som skadelig og skaper et klimahysteri som er uten grenser. Jeg lurer på hvorfor Grønland med Nord- og Sydpolen en gang ikke var dekket av is. Kan autisten eller pengemaskinen bak henne forklare meg dette, eller skal jeg spørre hun gule med de lange tenna og den korte panna i mdg?

Nils Pettersen
Oslo 10.11.2019

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Klebemerker i Bergen
Søndag 17. mai 2020


Klistremerker i Bergen
Mandag 18. november 2019


Aktivisme på Fagernes
Lørdag 21. september 2019


FMI informerte i Sør-Trøndelag
Tirsdag 17. september 2019


FMI på Oppdal
Mandag 16. september 2019


Opplysning i Ålesund
Tirsdag 10. september 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 106 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015