hvordan vaager de

Verden har gått i fella.

Finnes det ikke blant de etablerte tullingene i regjering og storting, en mann med baller nok? For feministene og homoene regner jeg ikke med kan sette en stopper for ape-teateret rundt denne Greta Thunberg.

Ledere for forskjellige regjeringer, kirker, NGOs og FN lar seg skrike til av et barn med autisme og som sannsynligvis også har en psykisk instabil sjel. De ble skjelt ut på det groveste av afa-pasienten Greta om de bare tenker på penger og har ødelagt hennes barndom og drømmer. Hvis denne figuren noen gang hadde drømmer, er de ødelagt av hennes egne foreldre. Disse to rød-grønne «kan-ikke-noen-ting» foreldrene utnytter et sykt barn i samarbeid med organisasjonen som finansierer henne og som kun har ett formål; nemlig å spre fantasier om en kommende verdens-undergang og traumatisere andre barn.

Fantasiene består av å fortelle eventyret om klimaendringer og at jorda blir for varm. Det livsnødvendige CO2 blir klassifisert som skadelig og skaper et klimahysteri som er uten grenser. Jeg lurer på hvorfor Grønland med Nord- og Sydpolen en gang ikke var dekket av is. Kan autisten eller pengemaskinen bak henne forklare meg dette, eller skal jeg spørre hun gule med de lange tenna og den korte panna i mdg?

Nils Pettersen
Oslo 10.11.2019