eu diktatur

Bildet: Pixabay.com.

Det er mange som reagerer på "NAV-skandalen", Marrakech-avtalen, ACER-avtalen. Fri flyt innen Schengen-området, grensekontrollen skulle i stedet skjerpes på EUs yttergrenser ble det sagt. I stedet ser vi at yttergrensene er vidåpne for folk uten reisedokumenter.

Gjennom EØS-avtalen har vi mistet all selvråderett. Globalistene i storting og regjering vet dette, det er derfor de opptrer slik de gjør. Har prøvd å skaffe meg opplysninger om EU-kommisjonens medlemmer uten at jeg har lyktes noe særlig. Mistenker at den gjengen ikke vil det beste for Europas folk.

EU-kommisjonens utøvende politiske fløy er satt sammen av 28 kommissærer som representerer hvert sitt medlemsland og har ansvar for hvert sitt politiske område. For kommisærene skal det beste for EU som helhet settes i søkelyset og ikke det beste for hvert medlemsland. Kommisjonen har rett til å forslå nye lover og regler, eller endringer i lover og regler som allerede finnes. De etterser at politiske beslutninger blir implementert i medlemslandene. De har et overordnet øye med EU-programmene og har et ord med i laget i de politiske beslutningsprosessene fra start til slutt.

Olav Sæther
Kristiansund, 11.11.2019