header

Foto over: Wikipedia.orghost pixabay

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

kypros

Dette er næringslivsreisende, ikke flyktninger!

Offentligheten blir ikke informert om at Kypros i disse dager blir oversvømmet av kulturfremmede og opplever faktisk den høyeste invasjonen av fremmede målt per innbygger i hele EU. Dette skyldes at grekerne nå strammer grepet for å hindre den kommende tsunamien av ikke-velkommne fra alle verdens land.

Utrolig nok er det systemmedia- og løgnkanalen SVT som melder at den sydlige delen av Kypros nå invaderes fra den Tyrkisk-okkuperte delen. De fremmede blir eksportert med båter og fly. I følge SVT-korrespondenten Christoffer Wendick er nå Kypros den letteste veien for å komme til pengekrukkene i EU og han sier at «en flyreise fra det Tyrkiske fastland til Nord-Kypros fungerer som et innenlandsfly». Hvis trenden fortsetter kan denne lille øya om fem år ha over 100.000 såkalte sosialturister av totalbefolkningen som er under 850.000 innbyggere. Den kypriotiske innenriksministeren sier til systemmedia-avisen Cyprus Mail at den europeiske innvandringspolitikken er en total katastrofe.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Dette er ikke flyktninger, men næringslivsreisende!
«Dere må forstå hva dette betyr for et land som Kypros», sa Innenriksminister Constantinos Petrides og langet ut: «Vi opplever den største befolknings-forflytningen som noen gang er registrert og i følge FN forlater hvert eneste år 250 til 300 millioner mennesker sitt hjemland. Majoriteten er ikke flyktninger, dette er næringslivsreisende som utnytter det svake Europa.» Allerede i juni beskyldte Petrides den Tyrkiske regjeringen til å bidra med menneskehandel og denne oppførselen kan vi i Europa ikke tolerere.

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen Mot Innvandring, FMI

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Klistremerker i Bergen
Mandag 18. november 2019


Aktivisme på Fagernes
Lørdag 21. september 2019


FMI informerte i Sør-Trøndelag
Tirsdag 17. september 2019


FMI på Oppdal
Mandag 16. september 2019


Opplysning i Ålesund
Tirsdag 10. september 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 95 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015