header

Foto over: Wikipedia.orghost pixabay

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

aftenposten fortviler

De første Libya-migrantene ankommer Rwanda.

Migranter og såkalte flyktninger fra Afrika som har reist til Libya med sikte på å komme seg til Europa, blir nå sendt til det sentral-afrikanske landet Rwanda for der å bli evakuert i en leir finansiet av EU, hvor også EØS-landet Norge bidrar.

Dette er til stor fortvilelse for Aftenposten som i sin artikkel har mange kritiske spørsmål til utviklingsminister Dag-Inge Ulstein. Aftenposten kan nemlig ikke skjønne at afrikanerne ikke selv kan få velge på øverste hylle hvor de aller helst ønsker seg, nemlig Europa.

"Hvorfor i all verden evakueres de til Rwanda?" spør Aftenposten innledningsvis. Og konkluderer selv: "Fordi Europa ikke tar imot dem. Og fordi landets statsminister Paul Kagame i 2017 lovet at Rwanda skal ta imot 30.000 migranter og flyktninger som er hentet ut fra Libya."

Så følger en rekke spørsmål til en som ventet defensiv og unnskyldende norsk utviklingsminister fra KrF:

– Er det riktig at Rwanda skal ta imot 30.000, mens Norge tar langt færre?

– Norge betaler 50 millioner for at Rwanda skal ta imot migranter fra Libya. Er det å kjøpe seg ut av problemet?

– Dette er folk som ønsket å komme til Europa, ikke Rwanda?

– Nylig forpliktet åtte europeiske land seg i et møte på Malta til å ta imot personene som reddes i Middelhavet. Hvorfor ville ikke Norge forplikte seg?

Aftenposten prøver febrilsk å sette KrF i bås med Frp ved å håne uttrykket "å hjelpe de der de er". Men systemavisens innvendinger hjelper forhåpentligvis lite når Norges utviklingsminister Dag-Inge Ulstein (KrF) etter planen reiser til Rwanda 14. november 2019 med 50 millioner kroner i lommen.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Norge er første land som bidrar med pengestøtte etter en hasteappell fra FNs høykommissær for flyktninger (UNHCR) i forrige uke. FN ba om 10 millioner dollar for bygging og drift av leiren ut året. Norge bidrar med halvparten.

– Vi må tømme leirene i Libya. Verdenssamfunnet har vendt dem ryggen. Når Rwanda tar et slikt initiativ, må vi involvere oss, sier Krf-statsråden.

Endelig kan kanskje menneskehandelen over Middelhavet, med sine mange unødvendige drukningsdødsfall til følge, få en stopper. Dessverre ser ikke Aftenposten og norsk systemmedia den siden av saken.

Vi sier: Afrika for afrikanere, Europa for europeere!

Erling P. Olsen

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Klebemerker i Bergen
Søndag 17. mai 2020


Klistremerker i Bergen
Mandag 18. november 2019


Aktivisme på Fagernes
Lørdag 21. september 2019


FMI informerte i Sør-Trøndelag
Tirsdag 17. september 2019


FMI på Oppdal
Mandag 16. september 2019


Opplysning i Ålesund
Tirsdag 10. september 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 285 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015