afrika dod

Kulturfremmede overraskelser hver hver eneste dag.

Med den ukontrollerte masseimporten av svarte mennesker fra Afrika følger også deres kultur, og dette møtes som oftest med hoderysting av oss europeere. I Afrikas stepper, jungel og slum er det visstnok normalt å slenge ut døde mennesker i naturen som søppel, iallefall kan vi med forskrekkelse konstaterer at dette skjedde i Europa, nærmere bestemt i Hamburg, Tyskland siste uke.

Når et menneske dør i Norge og Europa er det normalt at de pårørende ringer en lege som bekrefter at vedkommende er død og bekrefter dette skriftlig. Senest dagen etter kommer et begravelsesbyrå og frakter liket til begravelsesbyrået slik at de pårørende kan ta en verdig avskjed. Så ikke med mange ikke-vestlige, for natt til søndag ble en mann vitne til at to menn bar ut en søppelsekk hvor en arm stakk ut og la posen utenfor inngangsdøren. Politiet arresterte to negre fra Nigeria på 55 og 37 år som hadde lagt ut den svarte kvinnen, Felicia O, fra Ghana. Politiet og sykebil ble tilkalt og kunne bekrefte at kvinnen fra Ghana hadde vært død i flere timer. Videre etterforskning viste at det ikke lå noe kriminelt bak dødsfallet og en av negrene ble løslatt, den andre ble arrestert da han oppholdt seg illegalt i Tyskland.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

I følge politietterforskerne er det ikke straffbart å legge et lik på gaten, da det bare klassifiseres som en liten forseelse. Vil multikulti-drømmerne nå protestere mot at de «stakkars afrikanerne» ikke får leve som de er vant til? Vi blir jo daglig indoktrinert at disse fremmede med sin hjertelighet og kultur er en berikelse for oss alle.

Vi konstaterer helt nøkternt at det nye Europa er nå morsomt og aldri kjedelig, for det skjer så mange kulturfremmede overraskelser hver eneste dag.

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen Mot Innvandring, FMI