afrikansk frekkhet

Hjemme i Afrika er dette megaluksus, så ikke når de invaderer Europa.

Greske myndigheter har evakuert flere tusen kulturfremmede fra den «forferdelige flyktningleiren Moria» på Lesbos til fastlandet. Med bekveme busser ble de fraktet og tilbudt et forlatt kloster ti mil fra Patras som midlertidig bolig. Etter å ha inspisert sin nye bolig var svaret fra negrene fra Afrika at dette ikke var bra nok, dette i følge «Greek Reporters». Enkelte kommentarer var «dette er ikke bra nok, Moria er bedre» og «her er det for trangt og jeg vil tilbake til Moria» sa en neger-kvinne til et kamerateam.

De fleste av de økonomiske opportunistene som inspiserte klosteret har statsborgerskap i Afrikanske land sør for Sahara, men selvsagt også fra fredelige og stabile land som Somalia og Sudan, bare et fåtall var fra Midtøsten.

Denne videoen viser negrene som ankommer klosteret i fine merkeklær, skinnende rene hvite og røde joggesko og deres negative reaksjoner: «Ikke bra, ikke bra».

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Fortsatt finnes det ingen offisiell bekreftelse fra myndigheten hvor de kravstore afrikanerne nå skal innlosjeres, men i følge Greek Reporters ble bussene omdirigert til andre gratis hoteller. Vi håper at dette er 5 stjerners hoteller slik at de får den omsorgen de er vant til fra steppene i Afrika. Forhåpentligvis finnes det greske kvinner i nærheten som de kan voldta og ungdom som de kan rane og selge narkotika til. I mellomtiden anstrenger greske myndigheter seg for å finne nye overnattingsmuligheter for de nye hordene av fremmedkulturelle som velter inn i Hellas. Det viser seg å være en vanskelig oppgave for den hjemlige befolkningen har fått mer enn nok av de fremmede.

Avslutningsvis takker vi for at det nye herrefolket i Europa ikke fikk anledning til å vandalisere et gammelt Europeisk kulturminne. Europa, våkn opp!

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen Mot Innvandring, FMI