header

Foto over: Wikipedia.orghost pixabay

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

South African Airways

Sør-Afrika gikk etter valget av ANCs Nelson Mandela i 1994 fra hvit apartheid og økonomisk stormakt til det som i årenes løp har utviklet seg til å bli et svart kommunistregime og økonomisk ruin. Det statsdrevne South African Airways (SAA) opplever nå streik og sterk intern misnøye etter at den akkumulerte gjelden er blitt så stor at en videre drift synes håpløs.

Store deler av flyflåten står i disse dager på bakken, skriver The Globe And Mail. Selskapet som nå taper 35 millioner USD hver dag, tilhører den samme multinasjonale flyalliansen som SAS, nemlig Star Alliance. Visse internasjonale ringvirkninger kan derfor fryktes.

Sør-Afrika har lenge vært en varslet katastrofe. Den hvite minoritetsbefolkningen, som per i dag er redusert til 8 %, forbereder seg på anarki og folkemord, noe FMI også har skrevet om tidligere i Norge Er Vårt.

På grunn av rasekvotering i arbeidslivet er mange hvite tvunget ut i arbeidsløshet og fornedrende leveforhold i "squatter camps" – slumleire.

Mange vil mene at samfunn som erstatter naturlige prinsipper med kommunistiske kvoteringsprinsipper etter kjønn, rase eller seksualitet i arbeids- og samfunnsliv, i realiteten har dømt seg selv til undergang. Dette synes å ha truffet Sør-Afrika med full kraft - dette "regnbuelandet" som etter i flere år systematisk å ha avvist eller underkvotert hvite på grunn av deres hudfarge nå opplever kompetansesvikt i flere grener av næringslivet.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Etter nyere reguleringer i Sør-Afrika, skal nemlig arbeidsstokkens sammensetning "avspeile det demografiske mangfoldet". Dette kalles Black Economic Empowerment, en ordning som er ment å rette opp påståtte skjevheter som skal være forvoldt av fordums apartheid-regime.

Under dekke av det positivt ladede uttrykket "integrering" innarbeides nå også rasekvoteringsprinsippet for fullt her til lands. Jo flere fremmedkulturelle som vinkes inn i landet, jo lengre ned i systemet dyttes utvilsomt Ola Nordmann hva gjelder arbeidslivsvilkår.

Ingen bevisstgjort europeer kan se på utviklingen i Sør-Afrika i dag uten å få bange anelser om hvordan ting kan utvikle seg i Europa ved en framtidig hvit minoritetsstatus, noe sterke internasjonale kapitalkrefter utvilsomt ønsker seg.

La oss for all del hindre at Norge og Europa ender opp som Sør-Afrika.

Erling P. Olsen

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Klebemerker i Bergen
Søndag 17. mai 2020


Klistremerker i Bergen
Mandag 18. november 2019


Aktivisme på Fagernes
Lørdag 21. september 2019


FMI informerte i Sør-Trøndelag
Tirsdag 17. september 2019


FMI på Oppdal
Mandag 16. september 2019


Opplysning i Ålesund
Tirsdag 10. september 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 156 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015